- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хейй хора.. имам нужда от помощ : /
И така... въпросът е, че аз си имам приятел.. при това сериозен и се чувствам идеално с него. Миналата година, обаче се запознах с едно момче, което много ми допадна, но си имаше приятелка, а той се държеше така сякаш всеки момент щеше да я зареже и да тръгне с ментака и не я заряза. Сега, когато всичко се нареди идеално, от 1-2-3 месеца ми говори колко много ме бил обичал. Но за това време той ми стана много добър приятел. А той ме приема по съвсем друг начин. Въпросът е, че не искам да го наранявам, а той просто да спре да твърди, че ме обича.
п.п. Вече съм му казвала, че за мен е само истински приятел, но той продължава!![]()
![]()
![]()
Типична ситуация. Подскажи му, че си в сериозна връзка, така че да спре да мечтае, защото иначе го нараняваш...
![]()
Каквото и да кажеш,каквото и да направиш - той ще си бъде малко или много наранен..
Така,че просто му кажи,че си имаш сериозен приятел и че го обичаш ужасно много.. И чувствата ти не са такива като неговите.. Няма друго какво да направиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
С моята приятелка имах подобен проблем.Тя ми каза,аз го набих,проблемите спряха.![]()
Can It All Be So Simple ?
Благодаря на всички за съветите!
И аз мисля, че каквото и да направя ще го нараня, но трябва. Благодаря отновоо![]()
![]()
![]()
е нямам намерение да се стига до бой![]()
ЛелеПървоначално написано от BaiGanyo
Иначе понякога и това е решение
![]()
Първоначално написано от BaiGanyo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
· Научи се да слушаш, защото понякога шанса чука много тихо на вратата.