- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е ?
Здравейте! Искам да ви попитам дали е нормално приятелят ми да си удря по една ръчна почти всеки ден, при положение,че го правим много често. Вече започвам да си мисля,че не го задоволявам даже съм го споделяла с него и той винаги казва,че това било нормално. Вие как мислите това нещо нормално ли е ??![]()
При секса е като при картите - aко нямате добър партньор, трябва да имате добра ръка!
За мен е нормално, но като че ли по-добре мъжката част да отговори
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
ДА, НОРМАЛНО Е. И дори е нужно ако не искаш да не свършва за 2 мин като го правите![]()
Не се коркай! Нормално е това все пак са мъже..всичко е възможно!![]()
no exit
Кое му е ненормалното? Щом му е кеф, нека си го прави човека? Защо някои момичета едва ли не ревнувате от дясната ръка на гаджето си??![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
По-добре да удря по някоя друга злобарка от колкото да си хване любовница![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Нормално е.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Както каза 1 по-горе по добре да бие 1 ако искаш да не свършва за 2 минути ( личен опит )
моя си удря по една сутрин и вечер ии си правим секс всеки ден ии това му помага да не свършво толкова бързоНАПЪЛНО НОРМАЛНО Е !
![]()
![]()
![]()
Не виждам нищо нередно, стига да не му пречи при секс.
Welcome to the Jungle...
и секса е якПървоначално написано от krum1989
![]()
Напълно нормално.. а и може да го прави, за да издържа повече време с теб, не да свършва бързо.