Сънували ли сте сън досега, който се е сбъдвал? Кой е най-големият ви кошмар и най-любимият сън?:P
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Имам точно 2 сбъднати.
Най-големия ми кошмар... ами 3 пъти поред сънувах, че някакви роми ме отвличат през раклата.Бях малка де. Голям страх падаше вечер. Спях си с вилица под възглавницата.
![]()
Най-хубавите не си ги помня...![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами по някой път имам чувството ,че това което ми се случва съм го сънувала ,но преди да ми се случи нещо лошо сънувам някви супер мрачни сънища ,дори ми се е случвало да плача насън..няколко пъти
хм.. имала съм много лоши сънища .. сънувала съм всякакви простотии .. че ме гони динозавър, че бягам от змии , че съм в бяла стая и ме е страх .. а хубавите сънища са винаги любовнисънувам че съм с любимия човек , боричкаме се , прегръщаме се , целуваме се .. но не мога да му видя лицето ..
странна работа :d ... ии не .. не ми се сбъдват сънищата
Ми не се сещам за сън, който ми се е сбъднал, никога не съм имала пророчески сънища (или както се казваше) но напоследък много малко сънувам... за щастие кошмарите ми са по-малко![]()
Момиче съм!
Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...
Шофирай разумно - стигни жив!
Shalalalalaaaa
cherrygloss - мама
RageAgainstTheMachine - тати
awesomesheepy - леля
Братчета:
DaNGeRousLy
Discard
Сестрички:
tonie_
xNymphetamineGirlx
polssa