- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lady GaGa или Rihanna ?
Има неуспорима конкуренция между Lady Gaga и Rihanna
! Вие коя предпочитате и защо?
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
и двете, защото ми харесва музиката им
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
От кога има конкуренция между тях двете ? Не знаех за такова нещо,ама нито една от двете.И двете вече не приличат на нищо.Преди харесвах Риана,беше сладка,сега с тая червена коса,и тя квато е черна..точно като циганките..пък за Гага просто няма да коментирам![]()
Абе може би Риана,щото поне песните й стават за слушане...
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Има конкуренция между тях, защото те са едни от най-известните и слушани певици. Те за момента продължават да създават все повече нови и по скандални песни.. От къде го знам ли.. телевизия, весници и списания, които казват за конкуренцията между тях и за това, че не се понасят..
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Първоначално написано от AutomatiC
to feel your pain, you feel mine
go inside eachothers minds
just to see what we'd find .. ♥
soulless![]()
Rihanna много ясноняма да коментирам другото същество
Риана Много Ясно !!!
Тя е по-хитова от Гага !!!
И по-красива !!!
Пее по-добре !!!
Има яка и винаги различна визия без да мяса на клоун !!!
Прави по-добри парчета !!!
Подкрепям напълно, И на Гаргата песните не са лоши, но ако нямаше такава визия.....само за това не я слушам.Първоначално написано от bayar
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Риана, защото е нормална и много по-женствена от другата![]()
и освен това Рири се появи доста по-рано като изпълнителкасупер яка е!!
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
И на двете им харесвам песните, но повече ме кефи Гага.
Audio ergo sum
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
И двете ми харесват като изпълнителки, външният им вид няма да коментирам.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Дразни ме това, че се опитват да се състезават, коя ще направи по-голям хит. То не беше Алехандро, то не беше телефона, то не беше Юда... Искат да привличат внимание и успяват, но не всички ги харесват. Риана става - певица като певица, нищо особено. И двете ги слушам...
Попринцип Риана ми харесва повече и като визия,и като глас.
Гага с тези опити да привлича вниманието(или просто си е такава-не знам) ми става много смешна на моменти.Някои от експериментите й са напарво ужасяващи.Просто не харесвам претенциозността й,а и като визия не ме радва нещо.
Риана пък колкото и повече да я харесвам,напоследък всички нейни песни са ми едни и същи-Only girl,What's my name,S&M.. сега на вас може да не ви звучат еднакво,но мен нещо не ме радват.Няма нищо различни в тях,нищо,което да ме грабне.Но все пак признавам,че станаха безспорни хитове.![]()
От двете повече слушам Риана!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Нито една.Кейти Пери е по добра и от двете,и в момента има най големите хитове от 3-те.
Няма да коментирам другото същество тва ме изкефи ;дПървоначално написано от mlakniwe2
Иначе мен ме кефят повече песните на Риана, а на Гага са мн малко тия които харесвам. Пак и по пренцип Риана си ми е любимкасамо червената коса не ме кефи особено много
А за визия и двете имат скандална визия обаче на Гага не струва
![]()
Гагата. Риана не ми допада просто.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
да гаргата си е по-добрия избор .. \Първоначално написано от IWannaBeSedated
/
Според мен са си коренно различни певици не мисля, че има някаква хипер конкуренция между тях, някви хипер конфликти и състезиание коя е по-добрата.
Иначе избирам Риана естествено. Има си глас всичко, не скандализира, не се опитва да привлича вниманието по смешен начин и т.н. Вече я харесвам и с червената коса.. Тя си се държи от много време и се е доказала.![]()