- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lady GaGa или Rihanna ?
иначе по темата-Рияна и то само защото когато слушах и американските чалгии й бях фенка,ходих и на концерта в софия..лейди гага я нямаше тогаз..Първоначално написано от Rivas
определено харесвам повече Риана!![]()
gaga
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Лейдиту Гага защото не понасям Rihanna оh nana..иначе Гага също ме дразни, но не чак толковаа..
6б3З10
Rihanna
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Никоя. Песните и на двете са лигави и дразнещи. Като повечето им колежки копират дословно чужди идеи. Всъщност се чудя с какво са станали известни. Може би с това, че карат слушателите да затъпяват.
always late but worth the wait!
Lady Gaga - в никакъв случай .. песните и са изключително тъпи.
Rihanna преди ми харесваше, старите и песни са хубави, но за новите не бих казала
така че,нито една от двете
Even when I'm old and grey, I won't be able to play it, but I'll still love the game.
И двете са интересни като глас и визия, затова не мога да кажа коя предпочитам.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Точно така ! +1000000000.Аз като им видя само клиповете и се стряскамПървоначално написано от scrooper
![]()
Gaga има някои хитове но въпреки това Rihanna
I'm beautiful in my way....
Аз предпочитам Риана. Все пак, гледали ли сте клиповете на Лейди Гага? На мен определено не ми харесва как се снима, въпреки че има наистина добри песни...
<<< Music Is My Life >>>
Раздвоявам сеИ двете страшно много ми харесват
![]()
![]()
Passion is Fashion ;]
Първоначално написано от AutomatiC
Лейди Гага просто ми е различна и ме кефи, а и има добри песни
Риана ми е нещо като модна икона :д смисъл супер яко се облича, понякога странно де, но все пак..няма нейна песен, която да не ми е харесала.. : )
Определено РианаГаГа прекалява малко в някои свой клипове
Песните и на двете ми харесват.
Виждала съм ги идвете на живо и мога да кажа че Гага се държи много естествено. Риана беше като дрогирана ..
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Гага по много причини.. тя е различна, оригинална, интересни, има супер яки песни, най-добрите клипове и най-важното - тя е музикант (: страшно талантлива жена.. Риана е една комерсиална лигла
И двете ме кефят, но си съм монстърче
П.П. Новият албум на Гага е УНИКАЛЕН
Нито едната. Като че ли Риана малко повече може да пее, но и двете не ми допадат изобщо.
~ Ще те спукам от въртене като румънски хит [music]