- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Street Fitness
Ееее тва е БГ ХанибалСериозно ли не знаеш ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Стиа с тоя Танчев тва танчев онва... направил две завъртания и вече е бог
Ооох... пази боже
Понагледайте се
Жалко ,че не можах да отида...
Ами давам пример с Tачев, защото той e най-известен сред лостадйите , не за това ,че бил чяк най-добрия ...Първоначално написано от fatrat
Аз си направих някаква проста програма за начинаещ ама незнам да започвам ли да тренирам по нея.
1-ви ден. Коремни преси в нас.
Лостове Набирания с широк хват 5х5
Набирания с обратен хват (за бицепс мисля) 5х7
2-ри ден. Лостове Кофички и Трицепс.
И така редувам. Много ли се натоварвам ? Ако може да промените нещо, да кажете кой ден да оставя за почивка ?
Това с коремните в нас и аз съм го пробвал...дори си бях направил и лека програмка:излизам правя 5,6 обиколко на стадиона ,прибера се и почна коремни...иначе на лостове си тренирам всичко като наблягам на набиранията ,а кофичките малко съм ги позарязал![]()
я кажете упражнение за бицепс на лостове, освен набиране с тесен хват..
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Обратни кофички.., за начинаещи няма
Като искаш бицепс - трябва да вдигаш дъмбели..
Е да, ама аз питах дали програмата ми става за нещо или ...![]()
![]()
За бицепс прави 2 вида набирания с тесен ръцете са слепени и с хват на ширината на раменете ;пПървоначално написано от maksimal
whatever..
Ами всъщност... на тясна успоредка не се товари почти... на широка успоредка да.... или там техниката за гърди с наведеното тяло и сгънатите крака в колената... най вече лицевите и има едно упражнения за трицепс на нисък лост (не му знам името, там също се товарят много).Първоначално написано от Chacho
Едит: Това го казвам, защото имах контузия в двете рамена около 1 седмица... и когато бях се пробвал да правя на широка - не стана и 1 кофа.... иначе на тясната направих 5-6 (ясно, че заболя после, но просто натоварването е доста по-голямо на широка)
хЪх...
Моят съвет е да си създадете програма още в самото начало и с маркирано време за почивка... така да правите 1-2 месеца и след това вече почивките ви да са, когато се почувствате готови. Аз направих така и съм много доволен. Винаги се водете по програма, безразборното трениране и рандом повторения и серии просто.... са загуба на време. Програма + усилие да я изпълните (като не успеете, ще видите след време, че ще успеете) и така...
А за коментара, че било за "по-женствените момченца"... нямам друго какво да кажа освен, че много от хората в залата ходят да избиват комплексите си... не го казвам ей така... просто много такива примери от заобикалящите ме.
хЪх...
роско я сподели това упражнение за трицепс на нисък лост.. да не би да са кофички на пейка?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
ne ;dПървоначално написано от maksimal
Как се правят тези кофи?За пръв път чувам за тях.Първоначално написано от loveca777
Те са за по-напреднали
Значи същите , но ги правиш на долу с главата от долната страна на успоредката
за доста по напредналите..
но не намирам голям смисъл в това.. прекалено много е напрягането
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Ами няма безсмислено упражнениеПървоначално написано от maksimal
Според мен помагат за гръбното .
А и те са едно от основните упражнения и е хубаво да се научат.
Първоначално написано от Fraximus
http://www.bb-team.org/exercise/1180...#axzz1OI5vT1XY
whatever..