.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Супер фен Аватара на pressiana

Един въпрос

Съжалявам, че правя цяла тема за това, но съм супер невежа по въпроса и реших да ви попитам.
    Ако карам от тези фитнес колелета /м да, не му знам името/ всеки ден по 30-45 минути, ще отслабна ли?
    Аз съм доста слабичка и не искам да отслабвам, само да се стегна малко. Ако има риск да отслабна обаче, ще го спра. Няма мазнини по мен почти, в смисъл много малко, колкото имат слабичките хора. Обаче ако сваля, ще изглеждам доста зле. Надявам се, че ме разбирате какво имам предвид и можете да ми отговорите на глупавия въпрос.

Повече от фен
    не,с 30 минути велоергометър няма да отслабнеш,но и няма да стегнеш кой знае какво ..други въпроси?
    вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..

Не, нямам други. Благодаря за бързия отговор.

Супер фен Аватара на badsector
    Бягай. Сигурно си кръвна група А и ако е така, спокойно нагъвай пасти и торти

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Ние имаме такова, но аз си карам истинското колело Няма особено голям ефект, но пък ако по 2-3 пъти на ден въртиш по 30 мин може и да се стегнеш леко Ама по-скоро има шанс да отслабнеш така Между другото последния път (то верно, че беше преди доооооооооста време, ама... ) на интензивно въртене аз умрях на 15-20 минути, така че ако нямаш поне някаква минимална физическа подготовка не те виждам на 30 мин. въртене без почивка
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен
    Няма да стегнеш кой знае колко,ама спокойно,така или иначе,ние не обичаме да чукаме на камък

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Какво по точно се опитваш да стегнеш?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

badsector, всъщност не. Как реши, че съм А? Не съм го чувала това..
    ccdesigns, имам си физическа подготовка, не лежа по цял ден на дивана.
    SkiCatA, примерно краката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си