- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет или нещо подобно?
Пак съм аз! xD
Значи харесвам едно момиче от съседния клас, взех и скайпа, пишем си всяка вечер, когато и 2-мата сме си по къщите.. По скайп я засмивам пише ми, дори се чудя как така ми пише, но т'ва е отделен въпрос. Когато я видя в училище ми става нещо.. По скайп си пишем, но в даскало дори здравей не си казваме -.- Тя знае, че я харесвам и искам да я питам дали ще стане нещо между нас, но незнам как. Ако я питам ме е страх, че дори ще спре да ми пише. В училище само си разменяме погледи и усмивки. В началото на годината ми викаше "К'во стаа сладур" какъвто не съм.. И аз и отговарях.. Поведението и нормално ли е? Как мислите? Дали може да стане нещо? Дайте съвети Plz.. 10x предварително! :]
Първо започни да я заговаряш по дяволите. Хубаво, почнали сте по скайп, но това не означава, че трябва да си останете там. Поздравявай я, питай я как е, какво става, ей такива ежедневни неща. Пишете си и по скайп де, но осъществявай някакъв контакт. После я покани примерно да излезете, не е нужно да е среща, ами примерно да се помотаете след даскало или да отидете някъде голямото междучасие, да я изпратиш до у тях, кафе или разходка в парка. След това вече може да я поканиш да излезете, без да се чувствате странно, защотто вече ще сте се опознали достатъчно. Намеквай й само че я харесваш, недей да почнеш да се обясняваш в чувства, защото тя ако не е сигунра какво изпитва само ще седи и ще се чуди какво да каже.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
По скайп всеки може да пише каквото си иска (дори да са най-големите лъжи)
Споменаваш, че тя знае, че я харесваш. Ти написа ли й го? Или подходи с намеци? Защото някои момичета не разбират от намеци, ами трябва директно да им кажеш всичко. Може би тя сега чака да кажеш какво чувстваш и то не по скайп, ами на живо. Затова не се крий зад монитора, ами действай. Само така ще разбереш дали може да стане нещо.
П.С. Може да се държи така, защото вероятно се е сетила, че ще искаш да сте заедно, а тя да не го иска.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Нейното поведение е нормално, твоето не е. Щом я харесваш бори се за нея! Какво е това? В скайп си пишете, а като се видите и едно здрасти нямаЗаговаряй я, покажи й че имаш интерес към нея
И един въпрос... на колко сте
![]()
"A house is Not a Home", I hate this song.
Is a house really a home when your loved ones are gone?
По скайпа е лесно..всеки може така.Нещата се получават очи в очи.За бога какво ви пречи да разговаряте директно,ще те изяде ли,какво?Я се стягай,дръж се като мъж и отивай при нея щото ще я изпуснеш ей така...Като седиш като пън и нищко не правиш,тя ще си помисли че не я харесваш и ще се отдръпне!Ама акъл трябва за тая работаКакво толкова страшно има,не мога да разбера?
Нещо ти става, а? Като я видиш... Носи по-широки панталони![]()
Покани я да излезнете на кафе двамата, ако щеш по скайп, ако щеш на живо. Все тая. В даскало пред всички малко е тъпо да й паднеш на коляно и да я питаш " Ще бъдеш ли мое гадже"![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ами щом знае, че я харесваш е лесно, как и каза, и тя какво ти отговори? а иначе простоя попитай имаш ли шанс![]()