.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

дали е така ?

Здравейте може ли да ви попитам дали е вярно , че примерно като се целуваш и те облеят студени вълни после значи си бил възбуден моля ви отговорете , че е много важно ;д
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Не. Значи, че те е целунал, за да ти отклони вниманието, докато негов приятел мята кофа студена вода отгоре ти.

Защо са ти някакви студени вълни? Вместо това провери дали, докато те целуват не те обливат топли вълни. За Бога.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

амиии не простоо мии се случии и ми казаха , че било от това и затова питам ..

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Мне според Галап - интернешьнъл това значи , чe поради пълното нагъване на полипептидната верига в пространството, с всички възможни близки и далечни взаимодействия кръвосната с-ма изпитва дефицит на монохроматит.

Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk
    Мне според Галап - интернешьнъл това значи , чe поради пълното нагъване на полипептидната верига в пространството, с всички възможни близки и далечни взаимодействия кръвосната с-ма изпитва дефицит на монохроматит.

мн забавно наистина ...

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от malibugirl

мн забавно наистина ...

На страннен въпрос отговарям странно . Естествено , че като тръгнеш да се целуваш с някой ще си възбудена ... Освен ако не го правиш с всеки срещнат .

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria

мн забавно наистина ...

На страннен въпрос отговарям странно . Естествено , че като тръгнеш да се целуваш с някой ще си възбудена ... Освен ако не го правиш с всеки срещнат .

ами не не го правя с всеки срещнат ама ми се стори странно

Ти ако не можеш да разбереш кога си възбудена ... незнаеш още е*е ли ти се, пикае ли ти се

Цитирай Първоначално написано от STUFFF
    Ти ако не можеш да разбереш кога си възбудена ... незнаеш още е*е ли ти се, пикае ли ти се
    Е, това беше доста грубо

Може да те е духнал вятъра ве, тия дни си е хладничко
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

дигнал си температура бри

Цитирай Първоначално написано от straus
    Може да те е духнал вятъра ве, тия дни си е хладничко
    Не лъжи момичето!

Само южния вятър означава възбуда!!
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

STUFFF написа:

Е, това беше доста грубо

грубо мда, но е самата истина щом сама не знаеш кога си възбудена и кога не, значи изобщо не се познаваш все още на колко си?
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

на 15

на 15
    Когато наистина се възбудиш ... ще знаеш ... повярвай ми ... все пак си на 15 ... не знам ся ... ако ти е първа ... или една от първите целувки е възможно тия студени вълни да са били от възбуда ... ама все пак ... НИЯ ОТ ДЕ ДА ЗНАЙМ УАААА.

ами не ми е първа, но пак казвам стана ми интересно дали означават това студените вълни [/b]

Според мен тези вълни не значат възбуда, но както всеки човек си е различен, така и може да усеща различни неща при възбуда.
    П.С. За нещо да си се притеснила докато си се целувала ?
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си