- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЕЙДИ БИ
ПСУВАМ ТЕ
Абе, ти нали не псуваше момичета? Нали ти беше под достойнството?! Нещо ги забрави тези приници. Смешко.
Нямам достойнство вече и ше си праа квот си искам. Тая курва много й порасна работата и ше трябва да я сложа на мястото й.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Лейди Би не беше ли няква "раперка" ?... щото ако е за модераторката ,тя май беше Лейди ДИ.
Освен тва тая не е момиче а гаден изрод травестит направила сефтето на мачока ебахти гаврата и двамата са толкова отвратителни един за друг са направо![]()
![]()
![]()
Кво стана бе мацко? Нещо май си се разстроил![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е ти толкова ли си прост че не усети играта на думите? ОМГПървоначално написано от SuNsEt
![]()
Ами за последните няколко дена си ме изтрила 200-300 пъти нормално да се разстроя. Защо го правиш като виждаш че не можеш да ме спреш? Той и оня люлинския педал си мислише че може ама то кво стана ахахахаха ся трябва да ми дава БМВ-то сиПървоначално написано от LadyDi
![]()
Ако не мога да те спра, защо се разтройваш, мацко?
Ти пишле нямаш ли да си поиграеш с него, ами си седнал в детско форумче да се правиш на голям мъж?
Голяма грешка направи като ме изтри оня път само защото защитих момичето което троловете бяха налазили. И на всичкото отгоре на троловете не им каза нищо задето й осраха темата.Това беше най-голямата наглост която съм виждал някога в интернет пространството. Така че да си знаеш защо те товаря така...
Все още ли мислиш че може да ме спреш? Изтриваш ми акаунта, бъгваш проксито за да не мога да се регна отново и това ли са ти всичките козове?Първоначално написано от LadyDi
![]()
Много си ме натоварил, миличко, направо сън не мога да спя
Проблемът ти е, че си глупавичко и такова ще си останеш.
Не аз те изтрих онзи път, когато си защитил момичетоФорумът има известен брой администратори, не сме само аз и мачока. Но след като ме благослови така нежно... да си знаеш що ще бъдеш трит всеки път, щом те засека
Аз съм спокоен човек и въобще не ми пречи да си цъкам копченцето и да те пращам на майната ти. Но ти май си се поизнервил лекичко. Не е добре. Пий един валериан. Млад си още за такива нерви.
Повярвай ми аз съм доста по-голям хакер от тебе от смачока и от оня ретард ненов взети заедно![]()
Аз не съм хакер бе мацкоНе ми и трябва. Винаги ще си надупен
![]()
Проблема е че се пробвам да внеса някакъв ред в този полу-умрял форум, да го съживя и да го изчистя от троловете, а вие админите/модераторите ги защитавате защото в интерес на истината само те държат форума жив. И миналия път само ти беше онлайн когато ме изтриха БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПРИЧИНА, БЕЗ ДА СЪМ ОБИДИЛ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗАЩИТИХ МОМИЧЕТО ОТ ТРОЛОВЕТЕ И БЯХ ПРАВ В СЛУЧАЯ. Сори ама аз такава безумна и невиждана наглост не мога да превъзмогна...Първоначално написано от LadyDi
![]()
Някой да те кара да я превъзмогваш?
Не се величай толкова
Просто приемаме за даденост, че ти си една хлебарчица, а мойта работа е да те настъпвам, нали така? И всичко е както трябва![]()
Между другото, господин хакер, да си чувал за скрит профил? Лошо, Каракочев, лошо...
Слаба ракия си. Имаш късмет, че тази вечер форумът е тих![]()
Трябваше да се сетя, че с тебе нормален диалог не може да се води. И какво сега голяма работа ли си че в един тийн форум си нещо повече от мене? И какво като си най-горе в йерархията тука? Приеми едно нещо за даденост - че аз всеки път ще се регвам и ще нарушавам грубо правилата а ти няма да може да ме спреш. Изтриваш ме - след има-няма 2 мин. пак се появявам, нарушавам ги и така. И мога да си правя тука каквото си искам. В това ме превърна вашата омраза - в недосегаем.Първоначално написано от LadyDi
![]()
Омраза ли?
Чакай бе, мацко, в какъв филм живееш? Мен леко ми е трансвагинално какъв си и за какво се бориш. А останалите си го местят от единия крачол в другия. Принципно, на никого не пречиш с темите си и ми е все тая, че "нарушаваш грубо правилата"![]()
Ти няма да спреш да се регваш, аз няма да спра да те трия. Ще видим кой ще издържи по-дълго
След като изяснихме позициите си вече, мога ли да те трия?![]()
И всеки ден ще е така докато един ден ретарда алекс ненов се предаде и изпълни исканията ми - незабавно махане на правата на лицето васил пейчев, назначаване на нов администратор - алекс (тука е известен като глобала). назначаване на нов администратор - юлиан (моя милост) както и абсолютното ограничаване на достъпа на троловете, като каниса и роршах примерно.![]()
Едно ще ти призная - много си вярваш. Но не винаги е полезно.
В случая няма какво да губя. Ако загубя - губя само себе си, ако спечеля печелят всичките потребители на този форум, защото тука ще цари ред и хармония, няма да има излишен спам, както и по-тежката му форума известна като тролене. Модераторите ще бъдат само и единствено в услуга на потребителя, а не кажи-речи обратното както е сега. Аз и Глобала имаме ресурса да направим форума до десет хиляди пъти по-посещаван, отколкото сега.Първоначално написано от LadyDi
Страхотно!!! Аз те подкрепям, да знаеш.Първоначално написано от hlebarka1x10
Брой 100 хил. евро на Инвестор, откупи правата на Тийнпроблем и действай! Превърни го в най-посещавания тийн сайт!!!
Абе, смотльо, стига си тровил форума с интернет невъздържаните си полюции, да му е'а майката.
Не сме длъжни да ти търпим тъпото, скучно тролене. По-кротко с отношението към Ди![]()
Това е тролене в името на постигането на една по-висша цел - той и глобал админи! Сливане с форума на Илко и съответно LambOfGod става модератор и тук! Открива се отново раздел Наркотици и всичко е чудесно. :P
Трябва да ти кажа, че по принцип с такива като тебе не разговарям. Доста ама доста под нивото са ми разни метъли и пънкари. Виждал съм ти снимка, виждал съм те и в един клип, така че си пълен смешник. Това трябва да го знаеш. Първо се погрижи за външния си вид, научи се да се бръснеш както и да се къпеш. И другия път да си знаеш не се вреш между шамарите и да не си позволяваш да ми правиш забележки. Като не искаш да ме търпиш хикса горе в дясно. Неприятно е да ти падам на нивото за да ти отговарям, затова ще те помоля в бъдеще да не се налага.Първоначално написано от xBadxApple