.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: ЛЕЙДИ БИ

ЛЕЙДИ БИ

ПСУВАМ ТЕ

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе, ти нали не псуваше момичета? Нали ти беше под достойнството?! Нещо ги забрави тези приници. Смешко.

Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Абе, ти нали не псуваше момичета? Нали ти беше под достойнството?! Нещо ги забрави тези приници. Смешко.
    Нямам достойнство вече и ше си праа квот си искам. Тая курва много й порасна работата и ше трябва да я сложа на мястото й.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Лейди Би не беше ли няква "раперка" ? ... щото ако е за модераторката ,тя май беше Лейди ДИ.

Освен тва тая не е момиче а гаден изрод травестит направила сефтето на мачока ебахти гаврата и двамата са толкова отвратителни един за друг са направо

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кво стана бе мацко? Нещо май си се разстроил
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Лейди Би не беше ли няква "раперка" ? ... щото ако е за модераторката ,тя май беше Лейди ДИ.
    Е ти толкова ли си прост че не усети играта на думите? ОМГ

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Кво стана бе мацко? Нещо май си се разстроил
    Ами за последните няколко дена си ме изтрила 200-300 пъти нормално да се разстроя. Защо го правиш като виждаш че не можеш да ме спреш? Той и оня люлинския педал си мислише че може ама то кво стана ахахахаха ся трябва да ми дава БМВ-то си

Град
    Варна
    Ако не мога да те спра, защо се разтройваш, мацко?

Ти пишле нямаш ли да си поиграеш с него, ами си седнал в детско форумче да се правиш на голям мъж?

Голяма грешка направи като ме изтри оня път само защото защитих момичето което троловете бяха налазили. И на всичкото отгоре на троловете не им каза нищо задето й осраха темата.Това беше най-голямата наглост която съм виждал някога в интернет пространството. Така че да си знаеш защо те товаря така...

Ако не мога да те спра, защо се разтройваш, мацко?

Ти пишле нямаш ли да си поиграеш с него, ами си седнал в детско форумче да се правиш на голям мъж?
    Все още ли мислиш че може да ме спреш? Изтриваш ми акаунта, бъгваш проксито за да не мога да се регна отново и това ли са ти всичките козове?

Град
    Варна
    Много си ме натоварил, миличко, направо сън не мога да спя

Проблемът ти е, че си глупавичко и такова ще си останеш.
    Не аз те изтрих онзи път, когато си защитил момичето Форумът има известен брой администратори, не сме само аз и мачока. Но след като ме благослови така нежно... да си знаеш що ще бъдеш трит всеки път, щом те засека

Аз съм спокоен човек и въобще не ми пречи да си цъкам копченцето и да те пращам на майната ти. Но ти май си се поизнервил лекичко. Не е добре. Пий един валериан. Млад си още за такива нерви.

Повярвай ми аз съм доста по-голям хакер от тебе от смачока и от оня ретард ненов взети заедно

Град
    Варна
    Аз не съм хакер бе мацко Не ми и трябва. Винаги ще си надупен

Много си ме натоварил, миличко, направо сън не мога да спя

Проблемът ти е, че си глупавичко и такова ще си останеш.
    Не аз те изтрих онзи път, когато си защитил момичето Форумът има известен брой администратори, не сме само аз и мачока. Но след като ме благослови така нежно... да си знаеш що ще бъдеш трит всеки път, щом те засека

Аз съм спокоен човек и въобще не ми пречи да си цъкам копченцето и да те пращам на майната ти. Но ти май си се поизнервил лекичко. Не е добре. Пий един валериан. Млад си още за такива нерви.
    Проблема е че се пробвам да внеса някакъв ред в този полу-умрял форум, да го съживя и да го изчистя от троловете, а вие админите/модераторите ги защитавате защото в интерес на истината само те държат форума жив. И миналия път само ти беше онлайн когато ме изтриха БЕЗ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ПРИЧИНА, БЕЗ ДА СЪМ ОБИДИЛ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО ЗАЩИТИХ МОМИЧЕТО ОТ ТРОЛОВЕТЕ И БЯХ ПРАВ В СЛУЧАЯ. Сори ама аз такава безумна и невиждана наглост не мога да превъзмогна...

Град
    Варна
    Някой да те кара да я превъзмогваш?
    Не се величай толкова

Просто приемаме за даденост, че ти си една хлебарчица, а мойта работа е да те настъпвам, нали така? И всичко е както трябва

Между другото, господин хакер, да си чувал за скрит профил? Лошо, Каракочев, лошо...

Слаба ракия си. Имаш късмет, че тази вечер форумът е тих

Някой да те кара да я превъзмогваш?
    Не се величай толкова

Просто приемаме за даденост, че ти си една хлебарчица, а мойта работа е да те настъпвам, нали така? И всичко е както трябва

Между другото, господин хакер, да си чувал за скрит профил? Лошо, Каракочев, лошо...

Слаба ракия си. Имаш късмет, че тази вечер форумът е тих
    Трябваше да се сетя, че с тебе нормален диалог не може да се води. И какво сега голяма работа ли си че в един тийн форум си нещо повече от мене? И какво като си най-горе в йерархията тука? Приеми едно нещо за даденост - че аз всеки път ще се регвам и ще нарушавам грубо правилата а ти няма да може да ме спреш. Изтриваш ме - след има-няма 2 мин. пак се появявам, нарушавам ги и така. И мога да си правя тука каквото си искам. В това ме превърна вашата омраза - в недосегаем.

Град
    Варна
    Омраза ли?

Чакай бе, мацко, в какъв филм живееш? Мен леко ми е трансвагинално какъв си и за какво се бориш. А останалите си го местят от единия крачол в другия. Принципно, на никого не пречиш с темите си и ми е все тая, че "нарушаваш грубо правилата"

Ти няма да спреш да се регваш, аз няма да спра да те трия. Ще видим кой ще издържи по-дълго

След като изяснихме позициите си вече, мога ли да те трия?

И всеки ден ще е така докато един ден ретарда алекс ненов се предаде и изпълни исканията ми - незабавно махане на правата на лицето васил пейчев, назначаване на нов администратор - алекс (тука е известен като глобала). назначаване на нов администратор - юлиан (моя милост) както и абсолютното ограничаване на достъпа на троловете, като каниса и роршах примерно.

Град
    Варна
    Едно ще ти призная - много си вярваш. Но не винаги е полезно.

Едно ще ти призная - много си вярваш. Но не винаги е полезно.
    В случая няма какво да губя. Ако загубя - губя само себе си, ако спечеля печелят всичките потребители на този форум, защото тука ще цари ред и хармония, няма да има излишен спам, както и по-тежката му форума известна като тролене. Модераторите ще бъдат само и единствено в услуга на потребителя, а не кажи-речи обратното както е сега. Аз и Глобала имаме ресурса да направим форума до десет хиляди пъти по-посещаван, отколкото сега.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hlebarka1x10
    Аз и Глобала имаме ресурса да направим форума до десет хиляди пъти по-посещаван, отколкото сега.
    Страхотно!!! Аз те подкрепям, да знаеш.

Брой 100 хил. евро на Инвестор, откупи правата на Тийнпроблем и действай! Превърни го в най-посещавания тийн сайт!!!

Абе, смотльо, стига си тровил форума с интернет невъздържаните си полюции, да му е'а майката.

Не сме длъжни да ти търпим тъпото, скучно тролене. По-кротко с отношението към Ди

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Това е тролене в името на постигането на една по-висша цел - той и глобал админи! Сливане с форума на Илко и съответно LambOfGod става модератор и тук! Открива се отново раздел Наркотици и всичко е чудесно. :P

Цитирай Първоначално написано от xBadxApple
    Абе, смотльо, стига си тровил форума с интернет невъздържаните си полюции, да му е'а майката.

Не сме длъжни да ти търпим тъпото, скучно тролене. По-кротко с отношението към Ди
    Трябва да ти кажа, че по принцип с такива като тебе не разговарям. Доста ама доста под нивото са ми разни метъли и пънкари. Виждал съм ти снимка, виждал съм те и в един клип, така че си пълен смешник. Това трябва да го знаеш. Първо се погрижи за външния си вид, научи се да се бръснеш както и да се къпеш. И другия път да си знаеш не се вреш между шамарите и да не си позволяваш да ми правиш забележки. Като не искаш да ме търпиш хикса горе в дясно. Неприятно е да ти падам на нивото за да ти отговарям, затова ще те помоля в бъдеще да не се налага.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си