.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Изпотяване ......... :(

Моя проблем е следния......... Откакто навърпих 13 год,мъжко, (февруари ги навърших) се потя само под мишниците,а преди дори да изкопая кладенец се потях но не си личеше.Да излезя за 1 час навън и има петна по дрехите,не че миришат но е некомфортно секи ден едно и също,но това забелязах че като съм в нас не се потя.Та това потене болест ли е,от хормони ли е ? Моляви помогнете защото вече съм пробвал какво ли не Nivea,Dove,Carlos Moya и много други.А също и да попитам от дълга коса поти ли се човек ?

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ами почваш да приличаш на възрастен всичко това е нормално
    ОДИН!!!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    иди на лекар, за да ти изпише нещо против изпотяване (ефективно става въпрос).
    тия нивеи и дав въобще не си мисли, че ще ти помогнат..

виж за одорекс(против изпотяване), но не ти го препоръчвам много
    то е за по-тежки случаи..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Не ти трябва никакъв лекар,да те блъска с глупости...Просто за годините ти е напълно нормално.
    The time's for sobieski

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Хиперхидроза се нарича. Има доста неща в интернет, прочети.

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Хиперхидроза се нарича. Има доста неща в интернет, прочети.
    хиперхидроза е силна диагноза,познавам човек с хиперхидроза който ми е близък приятел и съм чел доста за нея и повярвай само едно изпотяване не можеш да диагностицираш с хиперхидроза защото това е да не кажа патологично заболяване и лошото е че засяга вегетативната нервна система.а и в половината от случайте върви с тахиаритмия и засилване на изпотяването при притеснение примерно.ако момчето държи да иде на лекар за да потвърди или отхвърли тази диагноза,ако не да си вземе odorex deo спрей,на мен ми помага през лятото

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Може да използваш рол-он. Има и мъжки, а вече има и на нивея за черни и бели дрехи. Така поне няма да ти личи толкова много по дрехите. А иначе според мен потенето е нормално, защото навлизаш в пубертета. Доколкото знам, сега ще започнеш повече да се потиш, косата ти по-бързо ще се омазнява и т.н.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    омг той се поти трябва му лекар

наред ли сте въобще

о.0
    ОДИН!!!

Повече от фен
    Обръсни се и ползвай roll-on преди да излизаш и не си стягай подмишниците като пън а си ходи спокойно ...
    П.П.: Препоръчвам ти мокрия рол-он само, че стой 1 минута гол след като се намажеш (и малко не да се оклепеш целия) за да не си намацаш тениската...

Благодаря за мненията Четох в нета за тази болест Хиперхидроза и излиза че тя започва да "действа" при хора от 15 до 35 год а аз още съм малък на 13.Този симптом (незна как другояче да го нарека) отихва ли след време,защото вече немога да го трая,а и тоя Одорекс запушва спорите и може да стане възпаление,макар и с добра хичиена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си