.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Много-Странен сън!

Здравейте,аз съм момче на 20г. и преди 1 година излизах с едно момиче и бях много влюбен в нея,накрая обаче се разделихме и тази нощ сънувах един сън който немога да го разтълкувам
    ето и съня:
    Седя си аз в къщи изведнъж идва тя отиде до тоалетната върна се ,дойде при мен и почна да ме гледа и аз почнах да се шегувам че е надебеляла тя ми иска 20 лв (незна и аз защо) аз и казах че нямам дал съм ги на един наш общ познат,тя тогава почна да ми се гали и да ме целува ама аз и се дърпах попита ме дали ще ми ги върне аз казах че сигурно ще ми върне 30 лв... и г/д това помня от целия сън ,Моляви не ми се смейте,нека ако някой знае как да го разтълкува съня да пише

Re: Много-Странен сън!

Цитирай Първоначално написано от Iankoclk
    Здравейте,аз съм момче на 20г. и преди 1 година излизах с едно момиче и бях много влюбен в нея,накрая обаче се разделихме и тази нощ сънувах един сън който немога да го разтълкувам
    ето и съня:
    Седя си аз в къщи изведнъж идва тя отиде до тоалетната върна се ,дойде при мен и почна да ме гледа и аз почнах да се шегувам че е надебеляла тя ми иска 20 лв (незна и аз защо) аз и казах че нямам дал съм ги на един наш общ познат,тя тогава почна да ми се гали и да ме целува ама аз и се дърпах попита ме дали ще ми ги върне аз казах че сигурно ще ми върне 30 лв... и г/д това помня от целия сън ,Моляви не ми се смейте,нека ако някой знае как да го разтълкува съня да пише

сигурно те търси за пари иначе какво друго?! тя ми иска 20 лв (незна и аз защо) (сигурно е станала........! това е шега не го приемаи навътре )

Много-ми е важно това мисля че още съм си влюбен в нея

Град
    София
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Град
    София
    Има пари, има секс, значи ще правиш секс с нея и ще ти излезе солено... (дете може би!!) Затова ползвай презарвативи! Това е разбира се е в кръга не шегата Твоят сън е странен. Казваш, че искаш да си с нея, но в съня се дърпаш. Може би не го искаш това толкова силно или просто те е страх да не бъдеш наранен отново Един съвет. Бившите са бивши Щом първия път не се е получило, няма да стане и втория
    "A house is Not a Home", I hate this song.
    Is a house really a home when your loved ones are gone?

Супер фен Аватара на fen7asy
    това е тълкувание да отвориш учебниците си за 6 клас по български и да се научиш как се пише ;/

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    EМи купи си съновник, в нета има също.. обаче съня не бърка !

.. DaKid ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си