.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Сърбеж и лющене

Здравейте, аз съм момче на 15 и от известно време имам един проблем... Той е следния:Единият ми тестис започна да ме сърби(а аз спазвам добра хигиена) а по-късно кожата почна да се люшти и така обхвана и другия тестис и понякога ме болят и незнам много се притеснявям срам ме е да кажа на наштее вече не издържам мисля да им кажа но не знам... В задънена улица съм ...Както се казва

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Може да имаш гъбички,не се притеснявай,не е толкова страшно,кажи на вашите и отиди на лекар.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Може да имаш гъбички,не се притеснявай,не е толкова страшно,кажи на вашите и отиди на лекар.
    нужно ли е да праща известие до папата,за да се погрижи за собственото си здраве кажи ми freak-че

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ImmortalSportFreak, печелиш първо предупреждение по точка 13!

Авторе, кажи на вашите. Няма как иначе да отидеш при личния и да ти издаде документи, под които няма как да се подпишеш, бидейки непълнолетен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Авторе, кажи на вашите. Няма как иначе да отидеш при личния и да ти издаде документи, под които няма как да се подпишеш, бидейки непълнолетен.
    Не се съпротивлявам В НИКАКЪВ случай но защо да не сложи той подпис? Аз когато ходя за направление/бланка за влизане в болница си тегля аз подпис.Има ли някаква разлика? Не съм пълнолетен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си