Цитирай Първоначално написано от UnknownShit
Цитирай Първоначално написано от funkey
вие малките 96 97 почнахте много да мислите не на годините си.Вече все повече момичета на 13-14 години ходят с по 18-20 годишни т.е. за мен това е да си к***а да те влекат по големите, има много време докато порастнеш до такава степен че да излизаш с маже по големи от теб...Още си малка и повярвай ми 18 годишните мислят страшно много по различно от 14 годишните а и да трагнеш с него той ходи по дискотеки а вероятно ваще не та пускат а ако те пускат значи е ясно зашо си падаш по 18 годинишни
к***а-момиче/жена, която спи с много мъже/момчета..защо ли аз си мислех, че означава това? Аз не излизам с мъже.Виж какво, никой нито аз, нито той ходим на дискотека.Първо, музиката там не е тази, която харесваме.Второ, пускат ме на дискотека, но не ходя.Много си ограничен, ама много.И какво е 'мислене не на годините ми' ? Да, не мисля като за 14 годишна, даже майка ми ми го е казвала.Ох, какво ти обяснявам.Живота ми не е в тоя форум:Д
Хяхяхях виж ся като за начало така се почва с по големички дали ще спиш то е ясно че ще стане винаги има парви път дали съм ограничен? Бъди сигурна не съм.Майка ти може да ти каже много неща - майка ти е защо не я попита тогава има ли проблем да излизаш с тва момче? Нали тя самата ти е казала че мислиш като по голяма И то не е само до дискотеки то е и до хората с които ти движиш и с които той движи помисли ако ти трагнеш с 10 годишно момче което мисли като по голям