.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

искам мнение.

Така, здравейте.Явно и аз ще пускам тема в тоя сайт:Д Та, искам само мнение по въпроса.Ако имате време и ви се чете, пишете.Каквото ви е в главата, напишете го.Няма да си обидя, просто защото не ви познавам:Д
    То моето даже не е проблем.Интересувам се какво мислят другите.Харесвам 4 години по-голямо момче.Сигурна съм, че ще питате на колко съм-на 14.Да, разликата е голяма, но не мисля да имам сексуални отношения с него.Не мисля и не се държа като за годините си.Имаме общи теми и интереси, той ме разбира, аз го разбирам.Само това с разликата ме притеснява.

П.П. ако има такава тема се извинявам, търсих, но нищо не намерих
    Most people suck.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Разликата е съвсем нормална (според мен). А и щом си пасвате и като характери и се разбирате...годините изобщо не би трябвало да те притесняват...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да, разликата е голяма, но не мисля да имам сексуални отношения с него
    Ама той мисли.
    Така не се захранва либидо.

Едит: ако ти си на 14, а той на 18 и мислите еднакво, значи той има някакви умствени проблеми и е очевидно забавен в главата (това не значи, че пуска шегички)
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: искам мнение.

Цитирай Първоначално написано от UnknownShit
    Да, разликата е голяма, но не мисля да имам сексуални отношения с него.
    Ти може да не мислиш ама той - да ..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Таз тема вече я обсъдихме.

моето мнение е непоклатимо като замък от гранит. Мога да предположа същото и за твоето.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Той при всички положения ще очаква да му пуснеш, така че сама си прецени дали искаш или не. Разликата в годините я намирам за съвсем нормална.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Супер фен Аватара на fen7asy
    4 години не са нищо, но в този период СА. Ако ти беше на 21, а той на 25 нямаше да е същото .. затова според мен не прави НИЩО :}

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Различни са хората,без да познаваме теб или момчето ти няма как да кажем със сигурност.
    Имам приятели,в които момичето е на 15,момчето на 24,но още не са правили секс,а са заедно 2 години
    Но сещаш ли се - това е 1 на милион.Твърде персонално е,за да има обективно мнение по въпроса.Иначе разликата изобщо не е голяма,особенно ако ти си пораснала по акъл.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ама той мисли.

Едит: ако ти си на 14, а той на 18 и мислите еднакво, значи той има някакви умствени проблеми и е очевидно забавен в главата (това не значи, че пуска шегички)
    Не знам защо повечето мислите така:Д Той може и да мисли, но сме говорили доста по тоя въпрос.Ако аз не искам, няма да настоява.Познавам го достатъчно добре, за да знам, че не би ме принудил да правя нещо, което не искам.
    Most people suck.

Абе, я,

Оставете младите да се обичат!!!

Кво па, една от моите е 10 клас (а аз 8 )
    И не ме е срам! (според познати аз нямам чувство за срам :Д )

Герантофилията е болест!

Цитирай Първоначално написано от Musaibe
    Герантофилията е болест!
    само дето е геронтофилия:Д болест е, да, само че аз не намирам 4 години за това..както кажеш:Д
    Most people suck.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    4 години ... не е фрапиращо Ако си го харесваш се захващай , но ще е добре да му кажеш , че не искаш сексуални взаимоотношения . Умно момиче си .

Фен Аватара на Dessynka
    Град
    гр. Пловдив
    ако ти си на 14, а той на 18 и мислите еднакво, значи той има някакви умствени проблеми и е очевидно забавен в главата (това не значи, че пуска шегички)
    Глупости. Познавам много момичета на 14-15 които изобщо не мислят така както повечето им връсници.

Щом се харесвате - взимайте се.

Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    ако ти си на 14, а той на 18 и мислите еднакво, значи той има някакви умствени проблеми и е очевидно забавен в главата (това не значи, че пуска шегички)
    Глупости. Познавам много момичета на 14-15 които изобщо не мислят така както повечето им връсници.

Щом се харесвате - взимайте се.
    Точно.Дразня се, защото повечето хора мислят, че всички сме на един акъл.Да, деца сме,ама все пак има разлика.
    Most people suck.

Голям фен Аватара на magita
    Ама той мисли.

или пък тя е израснала по-бързо, аз например съм само с по-големи от мен и както мога да се лигавя, така мога да се държа като възрастен и зрял човек, за повече от годините ми
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita
    Ама той мисли.

или пък тя е израснала по-бързо, аз например съм само с по-големи от мен и както мога да се лигавя, така мога да се държа като възрастен и зрял човек, за повече от годините ми

ами да.всеки е различен, както казах
    Most people suck.

Повече от фен
    вие малките 96 97 почнахте много да мислите не на годините си.Вече все повече момичета на 13-14 години ходят с по 18-20 годишни т.е. за мен това е да си курва да те влекат по големите, има много време докато порастнеш до такава степен че да излизаш с маже по големи от теб...Още си малка и повярвай ми 18 годишните мислят страшно много по различно от 14 годишните а и да трагнеш с него той ходи по дискотеки а вероятно ваще не та пускат а ако те пускат значи е ясно зашо си падаш по 18 годинишни

Цитирай Първоначално написано от funkey
    вие малките 96 97 почнахте много да мислите не на годините си.Вече все повече момичета на 13-14 години ходят с по 18-20 годишни т.е. за мен това е да си к***а да те влекат по големите, има много време докато порастнеш до такава степен че да излизаш с маже по големи от теб...Още си малка и повярвай ми 18 годишните мислят страшно много по различно от 14 годишните а и да трагнеш с него той ходи по дискотеки а вероятно ваще не та пускат а ако те пускат значи е ясно зашо си падаш по 18 годинишни
    курва-момиче/жена, която спи с много мъже/момчета..защо ли аз си мислех, че означава това? Аз не излизам с мъже.Виж какво, никой нито аз, нито той ходим на дискотека.Първо, музиката там не е тази, която харесваме.Второ, пускат ме на дискотека, но не ходя.Много си ограничен, ама много.И какво е 'мислене не на годините ми' ? Да, не мисля като за 14 годишна, даже майка ми ми го е казвала.Ох, какво ти обяснявам.Живота ми не е в тоя форум:Д
    Most people suck.

Повече от фен
    вие малките 96 97 почнахте много да мислите не на годините си.Вече все повече момичета на 13-14 години ходят с по 18-20 годишни т.е. за мен това е да си к***а да те влекат по големите, има много време докато порастнеш до такава степен че да излизаш с маже по големи от теб...Още си малка и повярвай ми 18 годишните мислят страшно много по различно от 14 годишните а и да трагнеш с него той ходи по дискотеки а вероятно ваще не та пускат а ако те пускат значи е ясно зашо си падаш по 18 годинишни
    к***а-момиче/жена, която спи с много мъже/момчета..защо ли аз си мислех, че означава това? Аз не излизам с мъже.Виж какво, никой нито аз, нито той ходим на дискотека.Първо, музиката там не е тази, която харесваме.Второ, пускат ме на дискотека, но не ходя.Много си ограничен, ама много.И какво е 'мислене не на годините ми' ? Да, не мисля като за 14 годишна, даже майка ми ми го е казвала.Ох, какво ти обяснявам.Живота ми не е в тоя форум:Д
    Хяхяхях виж ся като за начало така се почва с по големички дали ще спиш то е ясно че ще стане винаги има парви път дали съм ограничен? Бъди сигурна не съм.Майка ти може да ти каже много неща - майка ти е защо не я попита тогава има ли проблем да излизаш с тва момче? Нали тя самата ти е казала че мислиш като по голяма И то не е само до дискотеки то е и до хората с които ти движиш и с които той движи помисли ако ти трагнеш с 10 годишно момче което мисли като по голям

..

Ама той мисли.

посетете сайта ми twilight.alle.bg не е само за здрач hyc=xaahyxexahyehehey

За мен идеалната разлика е 5-6 години. Тъй че мисля, че е нормално. Няма какво да се притесняваш.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

к***а-момиче/жена, която спи с много мъже/момчета..защо ли аз си мислех, че означава това? Аз не излизам с мъже.Виж какво, никой нито аз, нито той ходим на дискотека.Първо, музиката там не е тази, която харесваме.Второ, пускат ме на дискотека, но не ходя.Много си ограничен, ама много.И какво е 'мислене не на годините ми' ? Да, не мисля като за 14 годишна, даже майка ми ми го е казвала.Ох, какво ти обяснявам.Живота ми не е в тоя форум:Д
    Хяхяхях виж ся като за начало така се почва с по големички дали ще спиш то е ясно че ще стане винаги има парви път дали съм ограничен? Бъди сигурна не съм.Майка ти може да ти каже много неща - майка ти е защо не я попита тогава има ли проблем да излизаш с тва момче? Нали тя самата ти е казала че мислиш като по голяма И то не е само до дискотеки то е и до хората с които ти движиш и с които той движи помисли ако ти трагнеш с 10 годишно момче което мисли като по голям
    ау леле:Д значи, ако мисля като по-голяма значи ще почна да правя секс от малка? нещо не ти разбрах мисълта..И говорила съм с майка ми, спокойно. Казваш "майка ти може да ти каже много неща" т'ва ми прозвуча все едно не мога да вярвам на майка си и е някакъв непознат.Мисленето "като по-голям" не се ограничава в това да излизаш с по-големи от теб, да ходиш по дискотеки, да започнеш да правиш секс, да си мислиш, че си независим и сам можеш да се оправяш в живота.Аз не го правя, много наясно съм с мисълта, че не мога без майка ми и не се правя на интересна.Както и да е."до хората с които ти движиш и с които той движи" ние сме в една компания от една година вече:Д хората, с които движим са едни и същи
    Most people suck.

Повече от фен
    Ами ако го беше споменала може би нямаше да се ръсят толкова излишни постове както и да е не ми се правят кавги за простутии тва е си е твоя живот аз просто изказвам мнение и нищо не мога да променя така че по живо по здраво

Ами ако го беше споменала може би нямаше да се ръсят толкова излишни постове както и да е не ми се правят кавги за простутии тва е си е твоя живот аз просто изказвам мнение и нищо не мога да променя така че по живо по здраво
    Точно.И се пак, мерси за мнението.
    Most people suck.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си