.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    14/18 + no sex

Колко да е отчаян да се занимава с теб. 18/22 по-става, ама тва...
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от umri
    14/18 + no sex

Не е никак отчаян.Просто не иска да чука всичко каквото мърда като повечето момчета.
    Most people suck.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от UnknownShit
    Цитирай Първоначално написано от umri
    14/18 + no sex

Не е никак отчаян.Просто не иска да чука всичко каквото мърда като повечето момчета.
    Тия сме ги слушали. Паднала си на най-дъртия номер.
    Temet Nosce

벨야카

Аз само искам да вметна, че колкото и да си мислиш, че мислиш като по-голяма, си в една голяма заблуда, която ще разбереш след време. Всъщност, колкото повече порастваш, ще се учудваш колко много не си знаела и как си си въобразявала, че ги разбираш нещата.
    Защото колкото повече узнаваш нещата от живота, толкова повече разбираш, че нищо не знаеш. Нали се се'ш - аз знам, че нищо не знам.

И сега ще се обоснова - ти може да си интелигентно момиче, с по-развито мислене, сиреч - не си на детски акъл, ама емоционална зрялост дали имаш? Всички си мислите, че имате такава, само защото теоретично разбирате нещата, интелигентни сте, знаете на теория кое нещо защо и как става, но това, повярвай, не винаги е достатъчно условие. Говоря и от личен опит. Няма човек, който да не ми е казвал, че мисля развито, че имам усет за нещата, че съм интелигентна, и т.н. С две думи - не мисля като връстниците, ами едно стъпало по-нагоре. Понеже си мислех, че много ги чаткам отношенията мъж-жена, се захванах и аз с някакви по-големи, но всичко беше едно огромно разочарование.
    Не си мисли, че те заричам или ти вкарвам негативни нагласи, просто емоционално ти искаш едни неща, които човекът на 18 вече е превъзмогнал или ги иска по друг начин.
    Аз не вярвам, защото съм се убедила от себе си и от наблюдение, че интелигентността ти ще ви спаси връзката. Има неща, които не са само до интелект. Те трябва да се изживеят. Човекът на 18 сигурно отдавна няма твоите представи за любовта. Сигурно очакванията ви супер много се разминават за една хармонична връзка.
    И да, годините имат значение.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Аз само искам да вметна, че колкото и да си мислиш, че мислиш като по-голяма, си в една голяма заблуда, която ще разбереш след време. Всъщност, колкото повече порастваш, ще се учудваш колко много не си знаела и как си си въобразявала, че ги разбираш нещата.
    Защото колкото повече узнаваш нещата от живота, толкова повече разбираш, че нищо не знаеш. Нали се се'ш - аз знам, че нищо не знам.

И сега ще се обоснова - ти може да си интелигентно момиче, с по-развито мислене, сиреч - не си на детски акъл, ама емоционална зрялост дали имаш? Всички си мислите, че имате такава, само защото теоретично разбирате нещата, интелигентни сте, знаете на теория кое нещо защо и как става, но това, повярвай, не винаги е достатъчно условие. Говоря и от личен опит. Няма човек, който да не ми е казвал, че мисля развито, че имам усет за нещата, че съм интелигентна, и т.н. С две думи - не мисля като връстниците, ами едно стъпало по-нагоре. Понеже си мислех, че много ги чаткам отношенията мъж-жена, се захванах и аз с някакви по-големи, но всичко беше едно огромно разочарование.
    Не си мисли, че те заричам или ти вкарвам негативни нагласи, просто емоционално ти искаш едни неща, които човекът на 18 вече е превъзмогнал или ги иска по друг начин.
    Аз не вярвам, защото съм се убедила от себе си и от наблюдение, че интелигентността ти ще ви спаси връзката. Има неща, които не са само до интелект. Те трябва да се изживеят. Човекът на 18 сигурно отдавна няма твоите представи за любовта. Сигурно очакванията ви супер много се разминават за една хармонична връзка.
    И да, годините имат значение.
    Да, точно.Никога не съм казвала, че много рабирам от любов или каквото и да било.Даже изобщо не разбирам.Със сигурност ти трябва опит, за да кажеш, че си наясно с нещо, в случая с любовта.Това ми е напълно ясно и съм сигурна, че след няколко години ще си смея на това, което съм сега. (:
    Most people suck.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хващай го, стига той да е навит. Аз ако бях на негово място, нямаше да се навия на връзка без секс, ама то аз съм си хищна и съм момиче, така че не ми минават тия оправдания с " девствен съм " . Дано той не е като мен
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Да, разликата е голяма, но не мисля да имам сексуални отношения с него
    Ама той мисли.
    Така не се захранва либидо.

Едит: ако ти си на 14, а той на 18 и мислите еднакво, значи той има някакви умствени проблеми и е очевидно забавен в главата (това не значи, че пуска шегички)
    хах ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си