.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Град
    Плевен

Набираме ЕКИП !

Добър ден ! Пускам тази тема в този сайт защото търсим екип за нашият нов сайт ! В момента той се строи ! Та да си дойдем на въпроса ! В тази тема ако сте сериозен и имате опит пък дори и да нямате ще кандидатсвате за модератор или дивелопер !

Значи в сайта ще става въпрос за видео , игри , форум , награди , класация , и т.н за повече информация ще ви обясним на скайпа ни !

Ще трябва да попълните това:
    1.Име:
    2.Години:
    3.Имате ли опит?
    4.От колко време се занимавате с форуми/сайтове?
    5.По колко време ще отделяте за форума/сайта:
    6.Защо искате да сте модератор?
    7.Скайп:

na 13 ot sofiq - imam opit ! skype na lichno shte pratq
    Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.
    Руски форум : питаш нещо и теб те питат.
    Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!
    Only god can judge me!

Град
    Плевен
    Относно за дивелоперите се плаща !!!

Град
    Плевен
    Относно lordjimen Неудобрен !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RaWw
    Относно lordjimen Неудобрен !

Град
    Плевен
    Както и да е ... Извинявам се за грешката!

Град
    Плевен
    Какво е това бе няма нищо общо с темата

Мега фен
    Айде ,бе ?

Добър ден ! Пускам тази тема в този сайт защото търсим екип за нашият нов сайт ! В момента той се строи ! Smile Та да си дойдем на въпроса !
    Я пусни един скрийншот да видим докъде сте със "строенето" ? В смисъл - нещо ме навява на мисълта ,че и един див таг не знаете как да сложите ,какво остава да си въобразявам ,че разбирате нещо от PhP (тук и аз съм лаик - признавам си).

И ти какво разбираш под дивелопър ? Ако искаш някой да ви направи всичко ,а вие да оберете 'лаврите' ( то и едни лаври ще бъдат) - ми че закакво му е да се занимава?
    Ти и 1000лв да ми предложиш - аз по-добре да си го направя това сам и за себе си ... Колко му е - хостинг + домейн са ми 80лв.

И какви са тези награди и класации ? Откъде парички ,приятелю ? Ако разчиташ на адсенс за да поддържате сайта - повече от лев на ден ще видиш през крив макарон и то точно със сайт ,който е съсредоточен върху интерактивно съдържание.
    Виждаш ли - дори да го развиете и популяризирате ,хората ще влизат за да гледат клипчета и да играят онлайн игрички ,а не за да ви кликат рекламите. На практика реклама в подобен сайт е безполезна ... освен ако не генерираш по 10к+ посещения на ден ,което трудно ще постигнеш при положение че има ютюб и зазз ,както и безброй сайтове за онлайн игри.

Бас ловя също ,че не знаеш въпросните игри как да ги сложиш на сайта си ,а сигурно и дори не си помислил колко скъп хостинг ще ти трябва за 1000+ клипа...50 кинта на месец не ти мърдат , и то ако клиповете са с ниска резолюция...ако си говорим за 720p направо си купувай собствен сървър..
    Виж ,най-забавно ще е ако решиш да си хостваш всичко на домашния компютър с калпавия нет и 'перфектната' защита...

Абе...седни прочети ,помисли ,пък ако решиш че си заслужава - направи си го сам...Никой няма да се хване точно с подобен тип уебсайт да се занимава ...

PS : ^ освен dubi95 ,който е най-гениалния дизайнер в комплект с webpage maker

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Айде ,бе ?

Добър ден ! Пускам тази тема в този сайт защото търсим екип за нашият нов сайт ! В момента той се строи ! Smile Та да си дойдем на въпроса !
    Я пусни един скрийншот да видим докъде сте със "строенето" ? В смисъл - нещо ме навява на мисълта ,че и един див таг не знаете как да сложите ,какво остава да си въобразявам ,че разбирате нещо от PhP (тук и аз съм лаик - признавам си).

И ти какво разбираш под дивелопър ? Ако искаш някой да ви направи всичко ,а вие да оберете 'лаврите' ( то и едни лаври ще бъдат) - ми че закакво му е да се занимава?
    Ти и 1000лв да ми предложиш - аз по-добре да си го направя това сам и за себе си ... Колко му е - хостинг + домейн са ми 80лв.

И какви са тези награди и класации ? Откъде парички ,приятелю ? Ако разчиташ на адсенс за да поддържате сайта - повече от лев на ден ще видиш през крив макарон и то точно със сайт ,който е съсредоточен върху интерактивно съдържание.
    Виждаш ли - дори да го развиете и популяризирате ,хората ще влизат за да гледат клипчета и да играят онлайн игрички ,а не за да ви кликат рекламите. На практика реклама в подобен сайт е безполезна ... освен ако не генерираш по 10к+ посещения на ден ,което трудно ще постигнеш при положение че има ютюб и зазз ,както и безброй сайтове за онлайн игри.

Бас ловя също ,че не знаеш въпросните игри как да ги сложиш на сайта си ,а сигурно и дори не си помислил колко скъп хостинг ще ти трябва за 1000+ клипа...50 кинта на месец не ти мърдат , и то ако клиповете са с ниска резолюция...ако си говорим за 720p направо си купувай собствен сървър..
    Виж ,най-забавно ще е ако решиш да си хостваш всичко на домашния компютър с калпавия нет и 'перфектната' защита...

Абе...седни прочети ,помисли ,пък ако решиш че си заслужава - направи си го сам...Никой няма да се хване точно с подобен тип уебсайт да се занимава ...

PS : ^ освен dubi95 ,който е най-гениалния дизайнер в комплект с webpage maker
    Виж приятелю не ни сравнявай с dubi95 ... всички знаем че той/тя е най-изпадналият човек в форума!

В момента както казах сайта се строи от вчера човекът на който платихме започна да го прави ! Дадох ме му една сума и така .. това имах на предвид затова търсим екип .. модератори и т.н

Мега фен
    Това е много хубаво ,радвам се. Все пак помисли над това ,което изписах - рано или късно ще разбереш за какво говоря.

Град
    Плевен
    + това не разчитаме на адсенс и кой ли не .. ние сме готови за абсолютно всичко ! Имаме достатъчно пари ! Имаме добри модератори ! Човекът който прави сайта е професионалист ! Какво повече? Като незнаеш по добре не говори ..

Град
    Плевен
    и другото което исках да добавя е , че моят приятел с който измислихме сайта скоро си намери нова работа като програмист .. та той утре ще предложи идеята на шефа си и ако на шефът му , му хареса може да вкара много пари в проекта и да направим всичко .. иначе дори и без него сичко ще е точно и за реклами и т.н подготвени сме !

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от RaWw
    + това не разчитаме на адсенс и кой ли не .. ние сме готови за абсолютно всичко ! Имаме достатъчно пари ! Имаме добри модератори ! Човекът който прави сайта е професионалист ! Какво повече? Като незнаеш по добре не говори ..
    Имате си добри модератори?!Защо тогава търсите още ... И от къде тия пари като в друга тема пишеш,че вашите ти дават по 2,50лв. на ден?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Плевен
    Ами не съм единствен бе човек .. не четеш ли .. този проект сме го измислили няколко човека които са вече по на 26 22 години .. а пък търся още модератори ако се намери още някой свестен човек ..

Град
    Плевен
    извинявай приятелке ти не прочете ли .. В МОМЕНТА СЕ СТРОИ

Град
    Плевен
    PS : Добавих те в скайп!

Ще трябва да попълните това:
    1.Име: Иван Стефанов
    2.Години: 17
    3.Имате ли опит - Да, много
    4.От колко време се занимавате с форуми/сайтове 4 години
    5.По колко време ще отделяте за форума/сайта: е докато го нопишем
    6.Защо искате да сте модератор - не искам - дев. искам да съм
    7.Скайп: ivan4b
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Хора с опит и знания ви казаха, че пипате където не разбирате - друго не можем да направим

Успех и да ви е здрава дупарата като lim(results/expectations) = 0

И в предната тема ви казах да не си давате никакви данни, ама щом пък толкова напирате... проблема си е ваш!

А щом си тръгнал да набираш модове от тийн сайт... Поне го построй, пък после дири модератори...То в началото админа и сам може да се оправя. Или ти очакваш 20к посещения от release датата. Кат събереш админ и 5 мода и ще си се въртите само вие 6мата в сайта като улави

Като го пострите сайта искам да го видя... Постни един линк във всичките теми които спамна за него. Да видим какво ще бъде.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Дай ми линк да скив сайта и може да се навия за модератор.
    Ако тя кандидаства и аз съм навит(inlove) бивш модератор съм в ахато част от инвестор година и половина стаж .

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Дай ми линк да скив сайта и може да се навия за модератор.
    Ако тя кандидаства и аз съм навит(inlove) бивш модератор съм в ахато част от инвестор година и половина стаж .
    Ами щом си кандидат .. остави си скайпа..

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    И в предната тема ви казах да не си давате никакви данни, ама щом пък толкова напирате... проблема си е ваш!

А щом си тръгнал да набираш модове от тийн сайт... Поне го построй, пък после дири модератори...То в началото админа и сам може да се оправя. Или ти очакваш 20к посещения от release датата. Кат събереш админ и 5 мода и ще си се въртите само вие 6мата в сайта като улави

Като го пострите сайта искам да го видя... Постни един линк във всичките теми които спамна за него. Да видим какво ще бъде.
    Добре щом така искаш ... и да знаеш , че сме се подготвили за всичко приятелю ... ако беше прочел по нагоре .. днес моят партньор ще говори с шефа си , а шефа му е богат човек .. и той си има фирми и т.н и може да вкара 10 бона в проекта без проблем защото е добра идея .. аз тук съм обяснил само за видеата игрите и форума но няма да е само това ще има още много!!! Като казвате кой къде по напрад ще гледа видеа и играе ... ами знаеш ли колко много реклами (платени) ще направим .. човек и ние не очакваме от началото да дойодат 20к но леко по леко ще се запълни защото има и други интересни неща .. след като го направим ще ти го пратя специално на теб за да го видиш

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Rawww facebook ще ти оставя кликни на на моя профил тук съм сложил директен линк

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    То така ако ставаше всеки 2-ри в България щеше да има сайт и да печели добре от него....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си