- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правите ли АТМ?
Ясен и точен въпрос - някоя това прави ли го в реалния живот?
АТМ = ass to mouth
Doh...що за въпрос??? Щом някой го прави пред камерата, значи все на някого му е хрумнало да го прави и в леглото.
![]()
~девойче съм~
++!Първоначално написано от dimdim
Ама някои си нямат работа освен да пускат безмислени теми..
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Не го правя и не бих го направила.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Имах една френдка която го правеше...... голяма мръсница беше![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Не звучи гнусно !![]()
Revenge is like the sweetest joy next to getting pussy?!
То щото пък всички се навиват за анален по начало... Случвало ми се е веднъж, но по скоро го направих съвсем неволно, не е като да съм целял точно това. Който го кефи - да го си го прави. Както казваше един колега - "Щом те дърви, значи е нормално."
Принципно всички мацки ,с които съм правил анален са го правили,не виждам нищо странно...![]()
Правя го понякога. На мен пък не ми звучи отвратително.
Според мене си е екстраПък и щом и двамата ни кефи не виждам къде е проблема,нали?
![]()
Всъщност не е кой знае какво, на някои много им харесва. Няма да се изцапаш, не боли, не хапеДаже е екстра за някои,както каза Дявола.
~девойче съм~
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
По-вярно нещо ... от доста време не съм чувал
За някои може да е гнусно ... за други приятно ... всеки както е настроен. Но имайки впредвид какви "работи" се въведоха в секса днешно време ... това ми се струва бебешка игра![]()
лол, тотално неочаквани отговори досега
вече очаквах да има три страници с постове като "ужас!" или "разкарай се изрод!"
Първоначално написано от Alexandra93
разкажете повече.Първоначално написано от kremen4eto
аз ли съм най-гнусливата... отврат
потресена съм от вас
И ние от теб.Първоначално написано от amoreemio
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Не можеш да си го представиш ли? Приятелят ми много се учуди като го направих за първи път. Каза, че иска свирка след като се беше изморил от аналния и аз го гледах само и той каза "Да не те е гнус?" и аз "Ако ме беше гнус да го лапна, нямаше да ти давам да ме е*еш там" ... И по-нататък вече си го правех както при всяка друга свирка ... само че е някак по-мръснишко.Първоначално написано от howland
Казаха ли ви го!!!Първоначално написано от miminko
![]()
![]()
![]()
че момичета, кавк ови е толкова гнусното .. не сте ли си опитвали вкуса на дупето ... ?
Имаше една закачка: "От г*за в устата, за да си не губи миризмата".
Не е хигиенично, най-малкото.
Кефиш. ;]Първоначално написано от kremen4eto
Да. С "аромат" е по-благозвучно. Както и да е. За мен е повече от неприемливо. Въпрос на разбиране и навици, все пак.Първоначално написано от Barathrum
Пичовете говорят за АТМ,не за някакви чичковци и тем подобни каквито ти ги ражда главата.Първоначално написано от sensationwhite
А по темата кой както си го разбира.
Докато умните се наумуват,лудите се налудуват.
Хитър Петър