.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

мустачки ;d

Здравейте. Решила съм (колкото и тъпо да звучи) да си махна амии... "мустачките" Много ми е неприятно да се гледам така таа въпроса ми е ще стане ли с лентичките на ...те по принцип не са за тази цел, но ако отрежа малко и пробвам ще се получи ли или да си звема специално за това.Който знае моля да пише :P

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Не са за тази цел ? Или не са подходящ размер ... ако са на вийт, стреп и т.н няма никакъв проблем да си отрежеш подходящия размер

Голям фен Аватара на mimsSss96
    Според мен е по-добре да идеш на козметик.
    صرف خدا ہی میرے بارے میں فیصلہ کر سکتے ہیں

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    Цитирай Първоначално написано от mimsSss96
    Според мен е по-добре да идеш на козметик.
    Определено, за да ги махне като хората
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    С конец и не смятам, че е тъпо! Нормално е!
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

И сама можеш..Ама като ги махнеш после косъма ще стане по "дебел" и по лесно видим... На мнение съм да не ги пипаш,е разбира се ако не си личат много..щото после ще станат повече...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По-добре си вземи лентички специално за мустак .. Защото обикновените не са за толкова деликатна кожа.
    Въпреки че аз ти препоръчвам да идеш на козметик.. аз обикновено ги махам при козметичка и става много по-прецизно

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от mishle5
    И сама можеш..Ама като ги махнеш после косъма ще стане по "дебел" и по лесно видим... На мнение съм да не ги пипаш,е разбира се ако не си личат много..щото после ще станат повече...
    С кола маска/лентички косъмът не става по-дебел

Супер фен
    Може да пробваш с пинсета.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Kупи си лентички за мустаци, не е необходимо за всичко да се ходи на козметик.

Купи си лентички за мустаци или ленти за тяло, които да нарежеш в необходимата форма. Съвет от мен: не дурпай прекалено рязко и не повтаряй много на едно и също място. След употребата на лентичката може да премахнеш остатъците от веществото с мокра кърпичка. Аз лично съм много доволна от лентите на Дева - препоръчвам ги горещо, освен това са на достъпна цена.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от mishle5
    тя няма да се бръсне!
    при премахването им с кола маска и т.н. намаляват
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

аз искам да попитам ако отида на козметик после как ще изляза от там :Д нали се появяват пъпчици ? а зачервяването ? моля ви кажете ми и аз искам да си ги махна и още един въпрос - ако си ги изруся ще стане ли и ако може да ми кажете как да си ги изруся ще е супер ;д )

Мега фен Аватара на Biskfitka
    ^ По-добре дай на мама с една лепенка да ти ги махне и готово ;д
    Не ги изрусявай ,грозно е.
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    мустациииииииииииииииииии иии
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Има лентички за лице и бикини зона на вийт .. аз ги ползвам по второто предназначение, но мисля, че са в удобен размер да си махнеш и мустаките

п.с. пъпчици ще ти излязат, ако след кола маската се измиеш с вода, а не махнеш остатъците с кърпичката в опаковката, която НЕ Е мокра кърпичка, а е напоена с някакво олио за тяло / за след епилация/

Ако се притесняваш сама и не искаш да ходиш на козметик,
    лентичките на вийт са чудесни за тази цел, можеш дори майка си да помолиш.

Повече от фен
    Най-добре иди на козметичка, ако си от София мога да ти препоръчам моята.

anonymous708973
    Guest
    Оф, козметички... тя да не е саката. Отиваш в кварталното козметично магазинче, питаш за ленти за лице. Те са две, слепени една към друга, изглеждат като една и струват между 40 ст (Дева) и 80 ст (Nair май бяха). Инвестирай в по-скъпите. Слагаш и дърпаш в посока, обратна на растежа на косъма. Мажеш със зехтин после, за да отстраниш останалото и си готова. Ще дава 3-4 лв на козметичка за нещо, което може и сама да направи...

Фен Аватара на wezinka
    Град
    Фф МоЯ сфЯт, а СеГа ИзЛезз ;dd
    Да, взимаш си лентички и си ги правиш сама както каза PinkPan7her да не даваш 4 лв на козметички.

Усмихвай се на живота, каквото и да ти поднесе!

мерси много за съветите аз имам някакви лепенки нз на каква фирма са - хартиени и това да го кажем лепилото е зелено :д те стават ли ? и слад като си ги махна става ли да намажа мястото с олио ? а г/д зачервяването след колко време отминава ?

Голям фен Аватара на Glam0rous
    ^ стават. мажеш след това с олио - не за друго, просто олиото(мазнината) маха остатъците от восъка (зеленото нещо, което наричаш лепило е восък), които остават по кожата след като дръпнеш. Ако имаш бебешко олио още по-добре, но откровено става и с Калиакра. Слагаш на памук и мажеш. После можеш да се намажеш с кремче. Моята козметичка казва да не се мокри 2 часа след това, за да не се замърси и възпали, но аз съм непослушна и нямам проблеми (за крака, ръце и триъгълник става дума, мисля, че и за мустачки ще е така). Дали ще ти се зачерви и колко ще стои за всеки е различно. На мен не ми се зачервява, а приятелка седи на точки по 2 дена. И не мисли да ги изрусяваш. Космите макар и светли продължават да стърчат и да се виждат, което е ужасно грозно, а на допир, ако целуваш някой не искам да коментирам.

Пусни си брадаааааааааа шегувам се Отиди на козметик кво ги слушаш тука

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си