- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Масло за нокти на Икаров
Някой може ли да ми каже,как се нанася маслото на Икаров?Само на нокътя или и на малка част от пръста?
Ами аз хубаво си слагах на целите нокти оставях около 5 минутки и си измивах ръцете доколкото си спомням трябва някъде да пише как се нанася![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Попринцип има опътване и в него пише,че се нанася и на кожичката отстрани и се масажира,но аз не го спазвах и пак имаше ефект.![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Аз си го мажа върху целите нокти и малко извън тях след това седя 20 мин. после го махам с мокри кърпички. А може ли да ми каже някой колко често да се прави тази процедура, няколко пъти на ден или в седмицата ??![]()
На листовката пише 2-3 пъти седмично да се нанася,но едва ли ще има някакъв проблем и всекидневно да се слага.Първоначално написано от Mirelaa
аз си го мажа на нокътя и на кожичките отстрани и отгоре стоя 30 мин и се измивам определено има голям ефект :grin: :grin: :grin: :grin:
Маслото се нанася на нокътната плочка и кожата около нокътя.Стои се 20мин,после масажираш и може да си имиеш ръцете след 40-50мин,за да има наистина ефект както трябва.Казвам го,защото ползвам маслото от 2г.