- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Запознанство на улицата
Здравейте ! Днес изпаднах в непозната за мен ситуация и изпуснах златен шанс да се запозная с едно момиче .
За да не е дълъг поста задавам направо въпроса.
Как става номера да се запознаеш с момиче на улицата или на пейка в градинката .
Намираш нещо да кажеш за да започнеш разговора и от там как става ?
Примерно ако си харесаш момиче на пейка в градинката ,как става да я заговориш без да се набутваш нахално ?
По принцип съм що-годе разговорлив и се справям , но този начин на запознанство винаги ми е бил тъмна индия .![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
За мен най-сладък е най-простият и лесен начин. Момчето да дойде и да ме попита дали може да се запознаем. Звучи толкова просто и лесно, но е много сладко от момичешка гледна точка![]()
И спря да се върти за миг земята..
Отиваш при нея "Здравей как си? Преди малко те видях и се почудих дали ще съм много нахален ако дойда да се запознаем "![]()
Нещо такова? Знам ли?![]()
мм аз съм се запознавала с момче .. тоест той с мен ;д с думите " Извинявай , може ли да се запознаем?" истъркано, но пък ти задава въпрос... ако ти е симпатичен казваш "ДА" ако не ти харесва теглиШ чертата ;д
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
"Здравей! Може ли да се запознаем? " нещо такова ...или просто питаш " Как си? "
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Тактиката съм я обяснявал доста пъти,но явно все още има неразбрали.Ще повторя пак.
Всичко,което ти трябва,за да заговориш непознато момиче е:
-чар
-увереност
-самочувствие
-един гаечен ключ
Отиваш в градинката,набелязваш си момиче.След това се промъкваш без да те види и подхвърляш гаечения ключ близо до нея.Това е вече спокойно можеш да я заговориш с нещо от рода на "Извинявай,този гаечен ключ случайно да е твой?".И така нататък.
Успех.
Хаха познавам момичета, които адски ще се издразнят, ако някой непознат ги попита нещо такова.Но техен си проблем, повечето други, както и аз съм съгласна с постовете по-горе.
![]()
![]()
Дано се майтапиш с тоя пост..Първоначално написано от Sh@d0w
Приятели , пуснах темата за съвети , не съм тръгнал ей сега в градинката .Просто се получи тъпа за мен ситуация и се запитах "А де как става ?" защото и много приятели са ме питали. Както казах нямам проблеми със запознанствата... , но това ми е странно ,нали без уговорена среща - на лов !
А това с гаечния ключ ... май не върви много в градинката да се подмятат инструменти![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Когато се запознах с първото ми гадже бях в парка и чаках приятелка. Дълго чаках по едно време момчето, което стоеше до мен изчезна! След малко се появи с шоколад. Отвори го дойде при мен и ми каза " Вземи си". Аз много обичам шоколад и повечето момичета харесват. Не може да устоят на сладкото изкушение и щом си вземе няма как да не ти каже името си. Успех.![]()
![]()
![]()
Отиваш до нея и и казваш че много ти се пика. Питаш я дали би ти помогнала защото не си уверен че ще се справиш сам.
на мен ми се беше случило такова запознанство преди време...миналоото лято се разхождах с една приятелка...и се разминахме с едно много сладко момче...той ми е усмихна и ме поздрави....и на мен ми стаана някакво много сладко...и след може би един месец...валеше адския дъжд...а аз си вървях съвсем спокойно под дъжда и точно като пресичах една улица го видях...усмихнах му се...а той ме спря и ме попита ''Ти си Лина нали? ;ддд беше ми научил дори името...и си поговорихме няколко минути в средата на улицата...под дъжда...и беше някакво много яко..))
сега учим в едно училище и се ссприетелихме :Д
та начини много..това беше един пример![]()
.. като каза шоколад и на мен ми се дояде... и сяя хапвам ..Първоначално написано от elito435
Така де по темата.. това с шоколада наистина е много готина идея.. и да си поговорите след това.. или пък може с нещо друго.. примерно.. някакви пръчки :д или нещо такова
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Повечето момичета нямаме нищо против такива запознанства,стига да не я заговориш с някое тъпо клише."Извинявай може ли да се запознаем " става,може да я помолиш и за запалка ако си пушач.На мен фаворит ми е това с шоколада![]()
Не го мисли толкова, остави нещата да се случат naturally. Само да не е с клише като:
"-Сигурно е боляло...
-Кое?
-Падането от небето. Толкова си красива, че сигурно си ангел"
![]()
![]()
![]()
Идеята за "улично" запознанство е СУПЕР!! Много мило![]()
Първоначално написано от elito435
наистина много добра идея, евалата на момчето, ама е късметлия, че е попаднало на добронамерено момиче, което знае, че не му мисли злото... Типичен пример може да е същата случка с друго момиче, което би се изплашило и задало въпроса: леле, кой знае от къде е тоя шоколад и кое е това момче, ии какво за цел има да ми дава шоколад ....
Риска да попаднеш на момиче, което не би повярвало на добрите намерения на момчето ее МНОГО голям !!! Иначе като цяло е добра идея !!
Първоначално написано от elito435
наистина много добра идея, евалата на момчето, ама е късметлия, че е попаднало на добронамерено момиче, което знае, че не му мисли злото... Типичен пример може да е същата случка с друго момиче, което би се изплашило и задало въпроса: леле, кой знае от къде е тоя шоколад и кое е това момче, ии какво за цел има да ми дава шоколад ....
Риска да попаднеш на момиче, което не би повярвало на добрите намерения на момчето ее МНОГО голям !!! Иначе като цяло е добра идея !!
Първоначално написано от Nakadah
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Също малко малумен метод но пък пак е вариант ако си с приятел и видиш някое момиче което е само и е мн хубаво казваш на твоя приятел айде на бас че мога да я заговоря и някви такива работи и ако се хванете за някакав лев хем няма да искаш да загубиш лев хем има шанс да стане нещо хем и ще си с някакав лев напредлично аз така се стимулирам като я заговориш примерно казваш че ти е много позната от някаде и така
случвало ми се е, много е зареждащо и спонтанно![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
Стига бе човек просълзи ме !![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
Има два възможни края на цялата история:
1. Тя работи в някой сервиз и остава много впечатлена.
2. (което ми се струва по-вероятно) Излиза ти огромна цицина, получена от удар с гаечен ключ.![]()
така... тоя начин да й се натресеш направо и да я заговаряш е лееко нахален, първото впечатление за тебе ще е "тоя откъде се взе??". Мисля си, че нещата стават по тоя начин:
Да кажем, че сте в едно заведение примерно. Ако не сте в едно заведение ще е бая трудно да я забиеш. Почваш да й хвърляш погледи през 2-3 минути и с една такава леко иронична усмивка. Без да зяпаш. После за 10 минути минимум забравяш за нея- гледаш си в чашата, говориш си с приятелите или там каквото. Ако досега още не се е появил нейният приятел, това е хубаво: първо няма да те бият и второ- можете да се запознаете. Иии тръгваш към нея иии първата реплика е... wait for it... здрасти. Следва нещо като "добре ли си" - хем показва грижа, че и елементарно възпитание. Почвате да си говорите, ти си измисли за кво, оправяй се, повече слушай и задавай въпроси. Постоянно отбелязвай колко е готина. Дори и красавиците, въпреки постоянното засвидетелствано внимание, са "закачени" като за наркотик някой да им казва колко са прекрасни.
СЕГА СЛЕДВА НАЙ- ВАЖНОТО. МАХНИ СЕ ЗА ПЕТ МИНУТИ ОТ НЕЯ. ТЯ ОЩЕ НЕ Е СИГУРНА ДАЛИ НАПЪЛНО СИ ЛАПНАЛ ПО НЕЯ И ТОВА Е ТВОЯТ КОЗ. МНОГО СМЕ СТРАННИ, ВЯРНО Е- КАТО НЕ Й ОБРЪЩАШ ТОЛКОВА ВНИМАНИЕ, ВСЕ ПОВЕЧЕ ТЕ ЗАИСКВА!!!!!!!!!!!!
Върни се, 5 минути talking и после кажи, че трябва да си ходиш, ама дали няма да е нахално да й вземеш телефона. Докато ти го дава, я гледай запленен, в очите ти трябва да се чете възхищение, че Творецът не се е уморил и още произвежда такива чудеса. (то това малко трудно се изказва с един поглед, ама айде). Все пак гледай да й запомниш номера, това са 10 цифри, ебати, не може да си толкова тъп!
айде, спирам, изтръпна ми крака, пробвай, главното действа безотказно, даже веднъж един ми го приложи, и аз замалко да с вържа, но после го усетих, хаха. надявам се да съм помогнала, чао ; ))