Извинете, знаете ли колко е часа? А, нямате часовник.../Благодаря. А, как сте? И аз съм добре, благодаря. Хубаво време, нали? Чудесно е за разходка....Бла-бла small talk.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не е баш на улицата, но ето два начина, които са ми прилагали на мен момичета, защото аз съм момче. До казване на имената не се е стигало(макар че ги подразбрах), защото не съм проявил особена активност в тези моменти, но момичетата успяха да ми привлекат вниманието върху себе си.Та знам ли...тези методи може да работят и при момичетата.
Първият път:
2006та ходех на един компютърен курс. Връщах се към нас и трябваше да мина през трудова заетост в съвета на града ни.Отидох и седнах до вратата на стаята. Служителите бяха в почивка и чаках на диванчето.Дойдоха две момичета и поседяха до мен.После ме попитаха дали имам телефон да им изпробвам една SIM карта дали работи.Съгласих се.Проверих. Нещо не искаше да тръгне на моя телефон, защото той се оказа че познава само карти на Мтел, а тази не беше такава.После започнахме нещо да се бъзикаме,те започнаха леко да ми играт контри и така.После тръгнаха да си вземат нещо да ядът пък аз останах пред вратата да си чакам.Разбрах че били от един фризьорски курс, който беше организиран по същотото време.И двата бяха организирани от трудова заетост.
Вторият път:
Бях в едно заведение с брат ми и братовчедите и още няколко приятели.До наща маса имаше една много по-голяма маса.Там имаше рожденичка и хората,които беше поканила.Изпих няколко бири и ми дойде яко настроението.И рожденичката не беше като да не беше пила.И двамата до собствените си маси и на столовете си си танцувахме яко.По едно време се облегнах на стената да си почина малко.И тя си седна на стола но се обърна към облегалката си точно към мен.И...започна да ми маха.Аз попринцип съм леко стеснителен, но се бях разлигавил яко от алкохола и и махам и аз.Викаме с жест.Отивам.Имаше с нея една приятелка.Та това момиче ми вика: Приятелката ми те харесва ама е много срамежлива.Заговори я.Аз бъзикчийски викам:Емиии то и аз съм много срамежлив.После през цялото време където се засечехме в заведнието ми викаше:Оооо приятельо!, а аз отвръщах: Оооо приятелко.Впоследствие разбрах коя е и я добавих във Facebook,а приятелката и която уж ме била харесвала и даже питала братовчед ми след това кoга пак ще ходя ми държи вече сумата и време Facebook на изчакване.
Веднъж едно момче ме заговори в трамвая, пита ме дали съм дизайнерка, стана ми смешно, но естествено отговорих защото ми беше интересно, защо точно по този начин беше решил да ме заговори
Най-тъпи са подсвиркванията и провикванията от рода на: Ей секси...