- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- гадно ..
здравейте , имам проблем И искам да ви попитам за мнение …
Най добрата ми приятелка тръгна е едно момче , а в същото време ходеше И с още един .. И така 1 седмица си ходеше с двамата … но единия И прител разбра И скъсаха ... а на мен постоянно ми говореше че харесвал друга И като скъсаха аз го попитах кой харесва И той каза че харесва мен .. но знаел че не може да стане нищо между нас защото аз не съм го харесвала .. до тук добре но проблема е че И аз хо хатесвам и искам да стане нещо мейдй нас .. но на моята приятелка сигорно ше И е гадно .. и нз кво да правя![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
Хич да не те интересува какво ще каже приятелката ти!!! Тръгвай с НЕГО !!!! УСПЕХ
ESL !!!
За какво ще и е гадно?Ако го е харесвала поне малко,нямаше да ходи с двама.
Вземайте се и да не забравите да ползвате презервативи.
е няма ..![]()
все пак не искам бебе още млада съм ..
![]()
![]()
видях че горе имам грешка .. моля да бъда извинена![]()
![]()
и ако се питаш дали си бил обичан някой ден недей да мислиш а просто си спомни за мен ~*~
Тая твоя приятелка е за 4-ти километър (гледам че си от пловдив). Да ходи с 2-ма...като в детската градина да вика: А пък аз имам 3 гаджета.![]()
Подкрепям мнението на Sh@d0w.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Що да й е гадно, нали си има нов?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
мислиш ли че тя ще направи това за теб