Здравейте!
Ами... проблема е там, че нямам почти никакви приятели! ... Единствените ми приятели и познати - това са хората от моя клас. И то с колко човека дружа там - двама.. (момчета) и със всички момичета (разбираме се). С останалите не мога да се разбера.. не мога да се впиша.. Не съм кой знае какво в баскетбола, не харесвам футбол (явно недостатък) и разни такива неща, които явно ме бъркат.. Не съм и от типа момчета "Ей да знаеш вчера как се напих малеее" ... Като цяло НЕ харесвам идиотштината, простотиите ... празнувам нова година вкъщи с нашите, понеже няма с кой друг.. и това не ме прави лузър или нещо подобно.. както повечето ще си помислят сега.. Попринцип като цяло съм общителен човек, но пък от друга страна не си представям да отида при някой непознат и да се запозная с него, най-малкото защото на мен ако ми изкочи такъв човек ще ми е супер странно.. Не тренирам нищо (поне за сега) едно ТЪПО грозно и еднакво ежедневие.. СКУКА от всякъде.. Училище, вкъщи, компютър.. Да излизам ли?! Е,къде!? И с кой?! ... Ситуацията е кофти.. измъкване може би има..?! ... но не ми се чака чак до университета.. иска ми се по-рано да се мобилизирам така..

П.П 10 клас съм.