Не съм съгласен с MusicAddicted, не се променяй, за да се нагаждаш към другите, слушай КАКВО НА ТЕБ ти харесва. Както казаха - за всеки влак си има пътници.

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
Цитирай Първоначално написано от MusicAddicted
Ако знаеш колко странно бих гледала момче, което слуша Гага :Д:Д Остави момчето да си слуша каквато музика иска. Това не е решаващо. Въпреки, че на някой концерт или подобни може да си намери компания. Защото примерно ако кажеш на някой, че слушаш да речем Металика,в повечето случай ще последва двучасов разговор, обсъждайки албумите, старите/новите, изпълнителите и прочие. Но не си го представям така при другите стилове.
Аз пък слушам Гага и на тая тема мога да говоря с дни и да не се изчерпвам. просто отбелязвам. Ако някой подхване темата за нея трудно може да ми се вземе думата.

НЕ се променяй така, че да променяш вкусовете си и предпочитанията си, за да се нагласиш към другите.
Промени се по начин, че да станеш по-уверен и по-смел, това е ключа, който ще ти помогне да се запознаваш с други хора.

Макар че аз не съм най-добрия човек, който да дава съвети, защото темата все едно аз съм я писал. Дословно описваш положението ми, макар че в момента се променям малко. Започнах, макар и рядко, да излизам чат-пат и се срещам с нови хора И ако бях по-уверен щях да завържа някакви взаимотношения с тях, но уви, още работя върху това