Аз пък съм много суетен ли как се казва и постоянно търся търся да се огледам някъде-например като излизам и ако духне вятър ако няма къде да се огледам например в някоя кола се чувствам много напрегнат -щото например косата ми ще се разрошила или нещо такова, незнам що съм така просто не мога да си представя да живея без огледало например или нещо на което да се оглеждам, особено за косата пък всички ми викат косата ти не мърда, но аз пак търся къде да се огледам, дори като ходя до магазина се оглеждам 5мин -това няква мания ли е незнам що съм така-това не е много типично за момчетата дори като чакам на спирката пак се оглеждам и имам чувството че всички ме гледат, пък всъщност не е така това ми е нещо като навик
по темата и аз трудно се запознаавам с нови хора и трудно се адаптирам например като отидох в ново даскало 8 кл бях много зле-мн ми беше кофти никой не познавах и някъкси не общувах с никой, но постепенно всичко си идва на мястото, наистина тряя да намериш с някой обща тема и тама да се сприятелите по-лесно например компютри или стил музика или пък нещо друго незнам