аз смятам че дебеланките са много по-нежни и предпазливи.миналата година ходих на ПКК и трансаминази и беше една слаба с очила и мустаци,сигурно стара мома,защото беше постоянно намръщена,и ще ми взема кръв дамата и ми вика дай лявата ръка,и аз и викам"булка, извинявай ама на дясната ми ръка вените са като водопроводни тръби".тая бодна дясната,кво направи чак ми стана лошо от болка,поспука малко вената след това 3 месеца усещах болка и трудно си свивах ръката.на другия ден отивам да повторя трансаминазите,че бяха толкова високи,че почнах да си търся донор ,отивам и една дебеланка,дебеланка още като фолксваген костенурка,и усмихната мила и ми вика,спокойо момче,няма да усетиш нищо,все едно комарче ще те щипне.и аз и викам"булка аз съм на 19 а не на 6"честно ви казвам понеце говорих с една от сестрите която ми е леля и да се обърна да видя как ще боцне и тя вече слагаше памуче и ми вика "дръж сега момко"
тази жена ми остана като идол във венепунцията и сега като имам работа към клиниката се отбивам да я видя тази женица.