.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ !!

Помощ !!

Значи,здравейте на всички От Доста време си падам по едно момиче добро,умно,красиво бях и казал за чувствата си и тя ми каза,че също има нещо къмм менн но мина време и си хвана приятелл скъсаха след известно време а аз се опитах да не мисля за нея и се беше получило но преди 1-2 седмици започна да ми се обажда да питам къде съм какво правя дали съм свободен за кафе и така излезнахме онзи ден и така общи теми и незнам какво да правя дали има нещо към мен или просто си търси компания за кафе.. как да постъпя .. аз съм на 17 тя на 15 .. дали да я целуна

Ако и беше за компанията да е извикала някоя приятелка за кафе,, Може и да има нещо към тебе ,но не и не и се натискай много шото като знам женската психика..поне аз не обичам многото внимание и тн. Така че засега не прибързвай да си изливаш душата.. Изчакай да ти даде някв "знак" ,че има некви чувства..

Banned Мега фен
    ами и аз съм на 15 .. имам гадже, но ако нямах и бях казала на някой, че имам нещо към него едва ли щях да го викам на кафе за ''компания'' .. явно търси точно твоята компания..не познавам момичето и много зависи какъв характер е как е свикнала да се държи с приятели и т.н. ..сравни държанието й към теб и към обикновените приятели..ако има нещо по-вече знаеш..също така изчакай .. излезте още няколко пъти и не прибързвай .. като излезете още 2/3 пъти сам ще разбереш дали има нещо към теб или не.. дано съм помогнала поне мъничко

Щом и тя е каза,че има чувства преди да се започне връзка, може връзката да се е оказала несполучлива и да те търси теб за връзка.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Съгласна съм с elito435, но пък може и просто да те разиграва.. е то си зависи мн. от момичето, но помни едно, когато едно момче е лесно става безинтересно така, че не бързай да си изливаш душата, както каза infected9. Бъди малко по недостъпен и самоуверен. :P
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

:p

Благодаря ви много Ще изчакамм още малкоо ам по принципп не съм свикналл да се мотая дълго време или става или не става но този пътт съм си хлътнал стабилно и искам да се получии и даже от страх да не кажа нещо нередно едвам подържам разговора.. какво да направя ..

Град
    ..in the middle of the party..
    Недей лапа толкова бързо въдицата,бас хващам че ако тръгнеш с нея и на 2-ия месец няма да ти е толкова умна и красива в очите.

..

e то е така .. но искам да вида пък може и да се получии за това искамм помощ как да я сваляя ако може да споделите вашите трикове ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си