.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

приятелката ми не спира да ме копира..

незнам какво и става...откакто си купих лилав телефон и откакто разбра,че това е любимият ми цвят,сякъш нарочно започна и тя да си копува лилави неща...оня ден дойде с лилави обувки на училище...обясних и че не ми е приятно да ме копира,и тя обеща,че няма повече да ги обува...днес случайно я срещнах преди даскало (отиваше да копува цигари на дядо си) ии ги беше обула...попитах я защо пак е обула тези обувки,тя каза че другите и кецове се скъсали..не и повярвах мн ама си замълчах...преди месец пък си направи лилави кичури...тогава мн и се сърдих,но имах право..и съм сигурна че го прави нарочно...А днес ми поиска една лилава тениска на заем,не издържах,раскрещях и се...това вече е банално...сега сме скарани...не издържам вече..знам,мн добре разбирам,че тя ми завижда,защото съм по умна и красива от нея (нищо че ми е малко голям носа)но това не е начин да прилича на мен,като ми копира цвета...незнам,незнам..дайте някакъв съвет че...

ТИ НОРМАЛНА ЛИ СИ ????????????

Щом си е купила лилави дрехи и обувки това не означава, че се опитва да те копира. А аз искам да те попитам ти от какъв зор забраняваш да носи новите си обувки?... То по тази логика всички да сме се избили и изпокарали досега. ..

РОФЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ ЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*пада на пода*

Осъзнавате ли, че и двете приятелки са регнати във форума и че и двете имат теми за общия си проблем? Предлагам да прекрачим границите на форума и да се пренесем някъде по телевизията, за да може цяла България да разреши въпроса с ДВЕТЕ ЛИЛАВИ ПРИЯТЕЛКИ, така ще е най-добре. Ох, не, убихте ме, браво.

hahahha сериозно ?! И "копирвачката" ли е пуснала тема.

А на тебе май нещо ти хлопа там горе ?
    Момичето може да е събирало с месеци за едни обувки, а ти ще и забраняваш да ги обува ...
    Не да бъдете като сестри, а се карате
    На колко си бтв, че имам някво съмнение клонящо от 15 към 10

Мда, копирвачката пусна тема вчера. Иронията е невероятна! :Д

Съвет, просто вземете и си поговорете двете, а не търсете утеха в интернет форумите. :д

на 14 сме

глупости...тя е единствено дете...и родителите и и копуват каквото поиска...и е голяма лигла ...

Голям фен
    Двете теми са пуснати от един и същи човек, струва ми се : ) ! Бахти хората, нямат ли си друга работа ?!

Цитирай Първоначално написано от pre77ysmile
    на 14 сме

глупости...тя е единствено дете...и родителите и и копуват каквото поиска...и е голяма лигла ...
    Просто не знам как може другото момиче да те нарича "приятелка"

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    ROFLMAO

Тоест, когато имате един и същ любим цвят се копирате ? Гениално

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    OMG..... развикала и си се само защото ти е поискала няк'ва тениска о, извини ме лилава тениска ти наред ли си?? ам наистина как сте със здравето напоследък?
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Повече от фен
    Град
    Бургас
    я се осъзнай бе ;д момичето си е купило обувки и ти и нареждаш да не ги носи ? коя си ти ... майка й сигурно е дала последните си пари , а ти ще и казваш какво да носи и кое не ? и като носи лилаво какво ?! ще ти отнеме славата, момчетата и всичко останало ? ХАХА

Само не разбирам защо и се сърдиш....Защото харесва лилаво? Всеки има право да носи каквото си иска и ТИ не можеш да кажеш на приятелката ти какво да носи
    Never give up :-]

Супер фен Аватара на Djuff
    вие /или по скоро ти/ се ебаваш

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    така.. Единственото, което мога да кажа е, че не искам никога през целия си живот на тази и която и да е планета в Слънчевата система да имам "приятелка" като теб.
    Добре бе.. КАК МОЖЕ ДА Й ЗАБРАНИШ ДА НОСИ НЕЩО..?? или да не харесва лилавото?? Ти кво.. ти ли го измисли тва лилаво?? Ти ли смеси синьо и там кво беше..?? Ти ли го откри??

Аз и моята най-добра приятелка сме луди по лилавото, също като вас /с тази разлика, че ние наистина сме приятелки/, но не се сърдим една на друга когато някоя има нова лилава блуза, примерно. Даже се радваме една за друга..!!

Я върви при твоята приятелка.. извини й се.. заслужава го.. четох и нейната тема .. момичето го е страх от тебе.. как може..

Сори за гневния коментар.. ама ти само тва заслужаваш... материалистка такава..

Е не.... Темата на приятелката ти ме разби, но твоята още повече. Дай целия свят да спре да носи лилаво, защото ти е любимия цвят. Това е супер, супер тъпо. Как смееш да и се бъркаш какво да носи? Даже най-големите кифли и лигли не си правят проблем за цветове.
    Що за приятелка си ти да се отнасяш така с нея? Любимия цвят и на моята най-добра приятелка е лилаво и черно, на мен синьото и какво трябва да се сърдим ако носим такива дрехи ли?

Както казах преди мен, веднага отивай да и се извиняваш и да не си посмяла да го направиш пак.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ти колко си тъпа не е истина.. Нали 14-годишните се имате за много големи, еми дръжте се като такива... Да ви имам проблемите..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Те се имат за надути , не за големи ::PPP

Повече от фен Аватара на Greshka
    Не че нещо ама не си права.Не можеш да и забраниш да носи нещо, което харесва.Не мисля, че те копира.Нали не си е купила същия телефон като твоя и ти нямаш тези лилави обувки.Толкова хора носят лилаво.Едва ли като видиш някой друг с лилави дрехи ще го спреш е ще му кажеш това си е моят цвят. Скарали сте се за нещо съвсем просто и детско.

Темата е фейк,има олигофрени на тоя свят,ама чак пък толкоз

Movies are my passion.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Аз пък те разбирам напълно.Като бях 9ти клас с най-добрата ми приятелка за тогава имахме точно такъв проблем.Не спираше да ме копира !!! Тогава се обличах изсулено (момиче съм ) имах си мой стил,кецове,вериги на изсулените дънки и рус долен пласт на косата ( а бях с черна ) .. Един ден тя дойде със изсулени дънки и нищо не й казах,защото исках да си имаме един и същ стил,но нищо повече...На другия ден си сложи като моята верига на дънкито...и един нейн приятел я нарече Фейк пред мен... На по другия ден,дойде със същите като мойте кецове и аз й се развиках,а тя ми се оправда,че майка й и ги била купила Аз пък щото щях да повярвам...и ги остави тея дето казват,че си материалистка,аз те разбирам на пълно...УЖАСНО ДОСАДНО Е ! Но с времето ще се промени спокойно..след 3 години тя е метъл,а аз съм си обикновенно момиче.....просто не й казвай какво ще си купуваш и от къде,аз правех така и накрая всичко се оправи.
    П.С.: И на мен лилавото ми е любимия цвят
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

^При вас е било супер различно. Тя ти е копирала стила, което наистина си е копиране и е отвратително. Тук става въпрос за някакъв цвят. Както каза Greshka нали момичето не си е купило същия телефон? Просто си е купило обувки в лилаво. Само един човек на света ли има право да носи този цвят?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Я даите линк на другата тема :Д

Иначе авторке-...никаква приятелка не си

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Я даите линк на другата тема :Д

Иначе авторке-...никаква приятелка не си
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=402932 Заповядай! :P

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми