- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черните точки
Искам да питам как вие се борите с черните точки![]()
Дали се опитвате да ги махате сами и как? И колко е вредно това според вас?
п.п. Извинявам се ако повтарям темата ..
по добре не ги махай сама .. не ги стискай .. нито нищо защото по лошо ще стане ... първо (ако наистина имаш много черни точки) отиди на козметик да ти изчисти лицето .. след това използвай продукти с които да го подържзш чисто ... отиди в някой козметичен магазин и питай какви неща има .. лично аз ползвам гарниер пюр 3 в 1 и той не е само за черни точки .. успех![]()
Абе и аз го ползвам, пък няма промени.. може и аз да не правя нещо както трябва..Първоначално написано от taNcheto93
![]()
По темата: Чат-пат ходя на козметик и използвам Garnier Pure 3 in 1.
на козметик или лентички на нивея(който са за нос и брадичка)
аз също ползвам гарниер пюр 3 в 1 и нещо няма ефект при мене..
за сега най голям ефект имам от лентичките на нивея
прави си парна баня:
нагряваш в някакъв съд достатъчно количество вода,
докато почни да ври.
надвесваш се над съда и се завиваш с някаква хавлиена кърпа,
и търкаш с някакво памуче или тампон цялото лице.
изчиства се много добре, и е за препоръчване пред всички козметични продукти продукти бъкани с всякакви боклуци вътре.
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
аз мисля, че това няма да ми подейства за махане, а само за подражка като ги махна вече, защото порите са ми мн гълбоки и няма как един крем да го исчисти.. вече като се отърва от тях ще ползвам локсиони, за да не ми излизат повече уж![]()
аз ползвам ексфолиант за премахване на терните точки на Avon
доволна съм
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Имам си сауна за лице. Порите се отварят супер и сама си ги изчиствам. После правя следната маска: малко сода за хляб(бикарбонат) и пяна за бръснене. С това търкам проблемните зони. Ползвала съм стотици пилинги, ексфолианти, маски и прочие. По-добро за черните точки от това няма. Търка се не повече от минута, а след измиване се маже кожата с нещо хидратиращо, но не и мазно, защото се изсушава.
Чувал съм, че се е слагало и някакви билки според вида на кожата.. Задължително ли е?Първоначално написано от PIF
само не ми е ясно, защо се правиш, че не знаеш колко много такива теми имаПървоначално написано от Mastta
![]()
http://krasivite.blogspot.com/2009/0...clearskin.html
това е решението...
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
i az gi imam mnogo.hodia na kozmetik za pochistvane na liceto, no vseki tip koja e razlichna.moiata e prosto takava i edva li ima nachin da se pochisti ot chernite tochki.
и моята е такава пробвал съм многоо козметични продукти, но нищо не ми помогна затова ви питам коко е рисковно ако почна да си ги стискам ? като чи ли това е единственото решениеПървоначално написано от jelina
До няколко дена ми е дошло..Първоначално написано от FancyGirl
![]()
и аз го имам но изобщо не помагаПървоначално написано от Decu
Не ги стискай. Най-малкото ще се зачервят много и едва ли ще го направиш качествено. По-добре иди на козметик.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
може ли да ми обясните това с утайката от кафето?? Лицето се разтрива с нея и след това се измива или как??Първоначално написано от taNcheto93
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Единственото решение е ходене на козметик !!! Само това ми помогна . Преди бях използвала какви ли не козметични продукти но резултатът нямаше![]()
явно на всяка кожа различно... аз съм ужасно доволна дори сега си поръчах пак че моето свърши... 4-тото миПървоначално написано от Mastta
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
аз ходя на козметик през 2-3 седмици
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
аз нямам черни точки,но преди имах.Просто почнах да си почиствам лицето всяка сутрин и вечер със онзи тоник от тийн серията на нивеа(имаше резултат след около седмица) и дори пъпки вече не ми излизат.Много е важно да си почистваме лицето всяка сутрин и вечер,колкото и да е досадно =)
Аз ползвам Garnier pure 3 in 1 и нямам черни точки![]()