.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Един "инцидент"

Днес се случи едно нещо.Бях си сложила пръста на чина и една с всичка сила го блъсна и ми обели кожата,но после аз излязох виновна,че ми е бил пръста там,а тя съвсеееем лекичко го бутнала и не ме видяла!Едни тичаха при мен уж да ми помогнат,а са подслушвали какво говоря за нея и всички я подкрепят!Аз това съобщение го бях пратила на една съфорумничка на лс.Има и още една дойде да ми се фука,че има 20 евтини и 10 скъпи спирали,20 очни линии,15 молива за очи,1 за устни,10 гланца и няколко червила по 30 лв.,а аз нищо и все ми се присмиват,че съм зубърка и беднячка-която няма много гримове и нови луксозни дрехи.[/u]

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    а пък аз днеска пръднах по време на вероучение и моят бест френд ми каза че е тъпо дето пия фанта с лимон, и майка ми ме навика че маструобирах на плакат на джъстин беиьбр
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на SilverRain
    е чи? ... какво питаш?

Фен Аватара на meganet
    Град
    Varna
    Деца стига сте се занимавали с глупости, ама кво се учудвам вчера видях едно момиче 10 клас да е мъртво пияно и не беше на себе си блъскаше кош със боклуци и псуваше наред, нямам думи просто...

Град
    Провинцията
    Ко каза, ко?

Не беше нужно да се подигравате в даскалото ми стига,но все пак мерси за мненията!

Супер фен Аватара на Djuff
    ем кат не искаш за кво пускаш теми без смисъл

Супер фен
    Стига пуска тъпи теми!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Докато ти самата не се приемеш за такава,каквато си - никой няма да те приеме.. Да не говорим,че не мисля,че си чак толкова бедна,щом имаш достъп до интернет..
    А относно до грима и новите дрехи - не те правят човека.. А и нали си естествена и не ходиш гола на училище..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    а пък аз днеска пръднах по време на вероучение и моят бест френд ми каза че е тъпо дето пия фанта с лимон, и майка ми ме навика че маструобирах на плакат на джъстин беиьбр

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си