- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Един "инцидент"
Днес се случи едно нещо.Бях си сложила пръста на чина и една с всичка сила го блъсна и ми обели кожата,но после аз излязох виновна,че ми е бил пръста там,а тя съвсеееем лекичко го бутнала и не ме видяла!Едни тичаха при мен уж да ми помогнат,а са подслушвали какво говоря за нея и всички я подкрепят!Аз това съобщение го бях пратила на една съфорумничка на лс.Има и още една дойде да ми се фука,че има 20 евтини и 10 скъпи спирали,20 очни линии,15 молива за очи,1 за устни,10 гланца и няколко червила по 30 лв.,а аз нищо и все ми се присмиват,че съм зубърка и беднячка-която няма много гримове и нови луксозни дрехи.[/u]
а пък аз днеска пръднах по време на вероучение и моят бест френд ми каза че е тъпо дето пия фанта с лимон, и майка ми ме навика че маструобирах на плакат на джъстин беиьбр
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Деца стига сте се занимавали с глупости, ама кво се учудвам вчера видях едно момиче 10 клас да е мъртво пияно и не беше на себе си блъскаше кош със боклуци и псуваше наред, нямам думи просто...
Не беше нужно да се подигравате в даскалото ми стига,но все пак мерси за мненията!
Стига пуска тъпи теми!
Докато ти самата не се приемеш за такава,каквато си - никой няма да те приеме.. Да не говорим,че не мисля,че си чак толкова бедна,щом имаш достъп до интернет..
А относно до грима и новите дрехи - не те правят човека.. А и нали си естествена и не ходиш гола на училище..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥