- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед?
Тази тема я направих, защото погледнах /колкото успях/ и не видях такава тема, ама съм сигурна че има.. Та дали вярвате от любовта от пръв поглед?!Защото мисля, че съм се влюбила, но възможно ли е? Според вас??
Преди години щях да кажа не,но станах свидетел на такава любов така че...
От един поглед може да се породи привличане,силен интерес да опознаеш човека,поне аз така си го обяснявам.Но чак любов...не знам само човек,който го е изпитвал може да знае.
Привличане да, симпатия и т.н да, но любов от пръв поглед.... в никакъв случай.
За любовта трябва време трябва 2ма души да се опознаят. Поне според мен е така смисъл ти не можеш примерно да видиш някъв пич в бара и да си кажеш "ауу обичам го"Може да има привличане но това не е любов.
I can’t live in a fairytale of lies.
And I can’t hide from the feeling cause it’s right.
And I go faster and faster and faster and faster for love.
And I can’t live in a fairytale of lies.
Първоначално написано от Sh@d0w
Любов от пръв поглед - НЕ! Привличане или харесване - да, но чак любов.. не вярвам. :]
Да, защо не..
В първия поглед идва влюбването, а после с времето и любовта..
Много пъти ми се е случвало.. дори и сега.. така, че аз вярвам!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
любов - не, влюбване - да
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
pitfall, не те разбрах.Какво имаш предвид любов - да, а влюбване - не... е как така нали ако има любов, значи съм влюбена или пък греша аз?
Любов не,ама влюбване да,щото се влюбих от пръв поглед и то за момиче от форума![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не.Вярвам в привличането от пръв поглед.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
влюбването е моментно състояние, което може да се появи съвсем внезапно, моментно състояние, и също толкова внезапно да изчезне, докато любовта е по-дълбоко чувство, което не идва изведнъж, а постепенно, и естествено не може да бъде заличена така бързо. Моите разбирания са, че влюбване и любов са две коренно различни понятия.Първоначално написано от supernature
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
+1Първоначално написано от cetor
Трябва наистина добре да опозная човек, за да мога да кажа, че го обичам... за това не мисля, че от пръв поглед ще стане![]()
Да вярвам, аз съм я изпитвала и все още я изпитвам.![]()
Не вярвам.Може би от пръв поглед може да си харесаш някого,да го опознаеш и така нещата да се развият ...
Да , така се влюбих аз в момичето на живота ми .
Връх на упоритостта: да набираш грешна парола, докато компютърът се съгласи.
За сега не. С оглед на това, че за сега най-близо съм бил : Симпатия от пръв поглед ... Но чак любов не..
[img][/img]
да, защото ми се е случвало . интересно е, не се познавате още, има тръпка, пламък и привличане![]()
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
Бих казал че по-скоро не.От пръв поглед може да се усети силно привличане,което е подсилено от нашето въображение.Какво ще стане ако например видиш красиво момиче,което отговаря на външните ти критерии за красота и тн?Ставаш склонен да и припишеш и останалите качества който притежава момичето на мечтите ти.Но после се оказва че момичето е пълна кучка и изобщо не е такава за каквато си мислиш.Понякога реалността и фантазиите ни се преплитат и може и да се получи.Но по-скоро бих нарекъл любовта от пръв поглед любов от първа илюзия.Мое мнение![]()
не
човешкия мозък преценява дали даден човек ни харесва за около 7 секунди повтарям ХАРЕСВА .... може да се влюбиш само в идеята за дадения човек
bublin' all over again ...
Любов чак не, но от пръв поглед може да те привлече човекът, да изпиташ симпатия и да поискаш да се сближите.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Както казаха и други - любов - не, привличане - да.![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3