- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вашите мнения и реакции...относно това ...
Здравейтеи Честит празник на всички именици
И така ... да мина към темата... Интересно ми е как ще реагирате и какво ще си помислите, ако приятелят ви , с когото имате връзка от доста време(година ) ви поднесе като подарък чорапи, гащи, сапун и крем...wtf И най-лошото е, че си мисли , че ви харесва .. Те са 4 неща
![]()
Първоначално написано от lorena
![]()
![]()
![]()
Дали не си мисли че си нечистоплътна?
![]()
![]()
ЕДИТ: Ако гаджето ти е с промит мозък както всички канадци и доста имигранти въобще не се учудвам!![]()
![]()
Бих си помислила че определено няма вкус за подаръци.Може би след толкова дълга връзка вече да се е изчерпал от към идеи за подаръци,може и да е някакъв намек.
Хахахах.
А защо всички си мислите, че е толкова пропаднал,може би просто иска да е по-различен ( всм. да не е банален)
Не съм нечистоплътна .... и не искам още такива коментари по дяволите .Дори самоя той ми е казвал , че такива подаръци мрази (шампоани, балсами, сапуни..дори и парфюмПървоначално написано от Nakadah
). Не сме в Канада.. , тук сме , в България .Сигурна съм 100% , че не е имал каквито и да било намеци за нещо с този подарък ....
![]()
Лошото е , че наистина няма вкус за подаръци... До сега не съм получавала нещо, което на 100 % на ми хареса ..Но това вече беше върха на всичко. Нямам думиПървоначално написано от ivcheto0o
По-добре да е банален и да ми подари нещо, което да ми хареса , отколкото товаПървоначално написано от MusicAddicted
Едва сдържах разочарованието си, яростта си и вс неща, които ми минаха през ума
![]()
![]()
![]()
чорапи и гащи??лош подарък е сувенир,твойто е ОТВРАТИТЕЛЕН подарък.
![]()
защо не е попитал майка си за съвет,като няма вкус?
.. омг.. бахти мухльото /с извинение/ ...
що не му ги очукаш у главата..![]()
оу не ще падна.. ужас ужас..
толкова ли не е можел поне едни парфюми да ти подари![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ами ако ти подготвя по-голяма изненада.. щото аз съм имала и такива случай ( е не са ми подарявали сапун и чорапи..) , но някакъв съвсем малък подарък и след 2часа голямата изненада.. а може и да е някакъв намек!
ЗнАм и мОга, ма НЕ иСкАм щОт сЪм инАт!
Какви гащи и чорапи ? Какъв сапун ?
Майка му и баща му дърти ли са ? Може те да са му дали съвет ?
ОМГ.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мисля, че скоро ще ти предложи брак!
А скоро ще ти подари и прах за пране, парцал за под, мистър пропър, четка за зъби и тн.
...
Да ти кажа честно , мисля че майка му го е избирала ......Първоначално написано от nymphadora
![]()
... то какво има да му се избира ...
хаха, едва лиПървоначално написано от tannika
няма такъв вариант
Първоначално написано от CanisDirus
![]()
Наистина няма нужда нито от едното , нито от другото
напротив!
Просто вече сте в дълбоко семейни взаимоотношения![]()
...
понеже знае , че аз си имам парфюм ..е решил да ми купи нещо другоПървоначално написано от nepowtorima
Да ви кажа честно и парфюм да ми беше подарил, нямаше да е от тези , които аз харесвам и имам ... едва ли би дал толкова пари .Предпочитам нищо да не ми подарява
би ми харесало, ако чорапите са дантелени и супер скъпи, бельото е на Викториа'с сикрет, кремът е някъв марков, а сапунът е от онези етеричните, дето като им видиш цената само, се замайваш.
![]()
![]()
а сега сериозно - зарязвай го тоя ненормалния![]()
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от NomNomNom
Страшно съм разочарованаааа
С всеки изминал ден виждам колко много се различаваме по отношение на мислене, на държание , даже и соц. положение![]()
и аз си бях помислила така, поне да бяха скъпиПървоначално написано от ScarletBite
![]()
Не е важно да е от сърце, важното е да е скъпоПървоначално написано от lorena
![]()
...
по принцип е обратнотоПървоначално написано от CanisDirus
, но в този случай не съм на това мнение
Когато подарявам нещо на някого, старая се да е хубаво, дори и да не е толкова скъпо, но да е представително.Това показва какъв вкус и стил имаш.
А на колко години сте? По какъв повод ти ги подари тея неща? Той има ли финансови затруднения? Ти първото му гадже ли си? Какво е психическото му състояние?![]()
Според мен майка му е купила нещата. Това е единственото обяснение, което намирам. Все пак момче да купува дамско бельо е доста рядко срещан феномен, особено в тийн възрастта.Това естествено не оневинява глупостта му и неандерталската несъобразителност.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако ви кажа годините, ще паднетеПървоначално написано от TheBeliever
На по 20 и канче
![]()
Първоначално написано от lorena
![]()
Съчувствам ти...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote