- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вашите мнения и реакции...относно това ...
явно не му допада хигиената ти![]()
Виж какво , малоумник такъв, мислиш се за интересен и оригинален с това изказване ли ?! По-скоро показваш колко ограничен и вулгарен си.Първоначално написано от Eclipsercho
Уоу, как го затапи... NOT
Затова друг път му дай едно списъче с неща, които искаш, и той да си избере които и колкото от тях иска да ти купи. Така нито се губи изненадата съвсем, нито има опасност да си недоволна.
лолбих го погледнала така
и ще го оцеля с тези работи... според мен или няма вкус към подаръци или иска да намекне нещо...
мм аз съм момче и съм леко казано съкрушен,но си мисля че ти май не го харесваш толкова да не кажа почти не го харесваш вече, незнам как са ви отношенията но според мене в връзката ви няма вече бъдеще ...
![]()
ии още 1 нещо ако се чудиш защо е решил да ти поднесе толкова несериозен подарък най добре го попитай и му кажи всичко на него ще му стане гадно ,но поне ще се изясните по ? с подаръците ,а ако найстина е дал на майка си да купи "подаръците" смятай за какво става на въпрос ....
![]()
![]()
![]()
Как може да сте такива бе хора.. изумих се като изчетох всичките коментари.Толкова ли сте повърхностни, нима подаръка е толкова важен ...
Еми извинявай, но на такова капризно същество трудно се угажда .. явно човека се е шашнал, че не може да измисли какво да ти купи .. и вероятно майка му ти го е купила.. И кво от това.. толкова ли те бърка, пак ти е купил нещо нали ...![]()
Ако бях на негово място нямаше да си правя труда и сапун да ти купя...
Аман от капризи, трябва да ти е предостатъчно, че човека ти е подарил сърцето си.
Хаха малко напомня на "секси - злекси"...Първоначално написано от ScarletBite
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ти все пак бъди готоваПървоначално написано от lorena
... и по какъв повод ти е подарил това? (ако може да попитам)
ЗнАм и мОга, ма НЕ иСкАм щОт сЪм инАт!
Боже, нямам думи! Е**** повърхностната дето си. Радвай се, че ти е подарил нещо. Не е ли по-важно да е ако ще и сапун, но от сърце? отколкото някоя скъпа дрешка, но да я е купил просто ей така. Ужас... Как може да сте такива бе хора? Горката ти ли? Горкото момче, бих казала. Да бяга надалеч от теб.![]()
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Не я плюйте. Аз много добре разбирам какво иска да каже. Не става дума за пари тука въобще. Тя иска нещо, което да е мило като жест. Според мен нямаше да се оплаква, ако и беше написал стихче, ако беше и нарисувал нещо, ако и беше взел някое малко сувенирче (ако ще да е 2-левено сърце-клише), ако и беше купил симпатично букетче, ако и беше взел да речем някое тефтерче от тия ръчно изработените с по-нещо мило на всяка страничка. Всичките тея неща струват или колкото сапуна и чорапите, или даже по-малко. Но показват отношение.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Съгласна съм с по-горният пост.
Една роза или нещо подбно,хем евтино ,хем представително..
Аз също съм получавала малки евтини подаръци , сребърна гривна, евтин парфюм но с уникален аромат , една роза и все дреболийки под 10-9 лв..
Аз лично независимо от всичко вероятно щях да се засмея и да го питам сериозно ли. ? Браво на теб за въздържанието, и тук не става въпрос за капризи, щот ако и авторката му подари същото .. няма да е много приятно ..
Е аз бях подариила на едно гадже боксерски,ама не за друго имаха много гъзарски надпис и той се с тия боксерки ме помни . много им се радваше![]()
ла-ла-ла
Първоначално написано от cranberry696
nigga stole my bike
E това е единствения комнтар който е най точен и ми е много интересно оставете това ,че момчето направило жест по различен от останалите тъпаци които подаряват едно и също ама ми е много любопитно гадже ти е ходи му го кажи на него и ако това е човекът с който ходите година и сте на по 20 и канче нужно ли е публично да го излагаш а ако ми кажеш и че го обичаш ще ти се смея ДО ГРОБПървоначално написано от cranberry696
Наистина съчувствам и аз на момчето не мисля ,че е нормално така да се приказва за половинката ти из интернет пространството ако искаш цирк и сеир на който да се смееш има си места за тази работа не е нужно на гърба на човека който може би те ЦЕНИ а ако си трсиш причина да се разделите направо си му го кажи вместо да го изкарваш смешен пред не по малко от него смешници които още са девствени
АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!
Ти пък защо не вземеш да си избиваш комплексите на друго място .
Като не я кефи подаръка - има право да коментира както и където иска .
Той пък да е помислил малко с горната си глава , по-добре нищо да не подарява , от колкото нещо толкова несъобразено .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не е ли по-важен жеста? Ебаси материалните хора дето сте. Вместо да се радвате, че някой е помислил за вас, ходите да се оплаквате, че подаръкът не ви харесва. Т'ва момиче според мен и това не заслужава.Първоначално написано от NomNomNom
So baby, don't feel no pain, just smile back <3
Хахахаха не не моля ви престанете![]()
![]()
![]()
![]()
Всички казват, че подаракът го е избрала майка му ама майките по принцип измислят яки и оригинални подаръци (поне мойта, на мойте приятели и други от обкръжението ми. Дори баба ми не подарява сапун и чорапи...![]()
Точно такаПървоначално написано от SisiStrange
А тук имам чувството, че някои хора просто са решили да се правят на интересни и различни, понеже са решили да "не са като другите" и да са на контра в темите, понеже изглежда много оригинално да си критикар, да се правиш на човек с ценности и който уж много ценял малките неща. Да, ама не.
Който обяснява, че подаръкът на момчето е мил жест, да се замисли какъв смисъл се влага в понятието жест. Жест е нещо сантиментално, с мила стойност. С лична стойност. Един подарък е жест, когато е избиран специално за човека, с внимание. Например ако авторката няма чанта и нейният приятел знае и й купи, това е един мил жест на внимание. Но тя сигурно си има куп чорапи и бельо - това е подарък, избиран през просото! Никакъв мил жест не е.
И който казва, че момчето, горкото, много искал да я зарадва, бла-бла, ама то искало да направи жест ... Bitch, please?! Сериозно ли го вярвате? Подаръкът му е израз на СЛАБОУМИЕ!
Такива подаръци хората си подаряват като страстта във връзката им изчезне, като поотраснат и т.н. Те нямат брак от 10 години, че да си подаряват чорапи и шампоани.
По дяволите вас и вашето "интересно", "различно" мислене. Това е слабоумен подарък, избран ей-така.
И най-смешни в темата са мъжете, които явно са се припознали като ограничени и без въображение хора, които не могат да подарят нещо истински сладко и със стойност.
И изобщо не става въпрос за пари тук. На мен един от най-хубавите ми подаръци беше евтин със сигурност - балон във форма на сърце, много малка плюшена играчка, която със сигурност беше от пазара, и две гривни, сигурно за по 1лв всяка. Истински ме зарадва, защото беше красива, а играчката означаваше нещо за мен. Беше хубаво направен подаръка с тоя балон. Беше хубаво.. Ето, че не става въпрос изобщо за пари, а за жест на внимание!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Скъсах с бившия си заради кофти подарък. Е, не мога да кажа, че е чак толкова зле. Просто ще обобщя по същият начин, както и тогава. Подаръкът му крещеше "взех каквото бих взел на малката ми 6-годишна братовчедка". И не, не става дума за пари. Става дума за това колко те познава. Ако мисли за теб, ако те познава, всъщност колкото и да те познава, ще иска да се усмихнеш при вида на подаръка или да си го разнасяш с теб, или да се развикаш и заподскачаш като го видиш. Да направиш такъв подарък, е все едно да се подиграеш на уж любимия си човек.
Едит: Сега прочетох поста на колежката отгоре и искам да допълня нещо. В моите разбирания личен подарък, жест е такова нещо, което може да зарадва само конкретния човек и за всички останали би било просто някаква ненужна вещ. Сувенир, който си направил по повод на закачка с този човек или нещо, за което си е мечтал... тези неща са жестове. Гащите не са!
Аз съм си много спокойна, не ме мисли. Ако се чудиш защо изказът ми е такъв - за експресивност, миличка. Далеч не се вживявам в нещата, които сте изписали, дори да ги мисля за неверни.
И btw, нали не си вярваш, че човекът като й е избирал сапуна и гащите, е вкарал тоя контекст, който ти вкара с много въображение? Да й бил изтъркал гърба, пък любимия й аромат и т.н. Мисля, че украси добре нещата, но не съвпадат с реалността.
Подаръците са нещо избрано с усет към човека, за да го зарадват. Моята представа за подаръци е такава. Не знам каква е твоята, ти ще кажеш?
Аз мисля, че човек, който усеща приятелката си, няма да отиде да купи гащи, чорапи и неща, които и сама може да си купи от магазина. Да не говорим, че не е подарък, избиран със старание - не е много трудно да отидеш до магазина да избереш един Dove и после да вземеш гащички и чорапи. Извинявай, но майка ми се кефи на такива подаръци! Но тя все пак е по-възрастна и е станала по-практична.
Моето мнение си е, че това не е сантиментален, личен подарък, а е избиран ей-така, през просото.
Съгласна съм, че от друг ъгъл може да се възприеме като елементарно и повърхностно мислене. В такъв случай аз си признавам, защото съм наясно, че не съм малцинство - не бих се зарадвала на гащи, чорапи и сапуни. Ако са по-скъпи, това наистина променя нещата, защото доста хора са устроени така - да приравняват жеста на внимание с цената, която са платили за да ги зарадват, един вид. Пак си остава странен подарък, но поне може да има извинение, че човекът ти ги е избирал с цел да се потопиш в едно прекрасно, луксозно усещане. Въпреки че аз едва ли бих се зарадвала на сапун, дори да е от ония по 20лв парчето. Просто защото не ми е притрябвал специален сапун.
Всичко опира до вниманието, до жеста. Не до цената!, въпреки че подкрепям твърдението, че ако ще подаряваш гащи, може поне да се бръкнеш, за да изглежда ефектен, а не тъп подарък.
И бтв на базата на какво реши, че момчето е точно (и ще я нареди яко)?
На мен случая на авторката ми напомня как на Коледа от една "приятелка" получих потник, който баба й й беше подарила. Преподари ми го пред очите ми, и ми го поднесе колкото да има. Ето от това заболя много, не от факта, че беше потник. Беше супер грубо и тъпо. То и не беше хубав подарък, независимо, че беше практичен. И се почувствах все едно ми подарява нещо, колкото да има, а не да ме зарадва.
Не трябва да се подаряват неща, колкото да мине метър.
Аз много мислих над твоя пост и си права - не трябва да сме повърхностни, това е така. Поне в мисловния двубой доброто в мен победи, а не повърхностното![]()
Обаче тук възниква един въпрос - ти трябва да си толерантен каквото и да ти подаряват и да се радваш на жеста или човека отсреща трябва малко от малко да мисли какво да подари, така че да те зарадва?
От тук може и да се прехвърлим на вечния спор трябва ли да си признаваме, когато не ни хареса даден подарък или тактично да замълчим, + бонус полемика етично ли е да се преподаряват подаръци, които не са ни по вкуса?
На мен винаги ми е много бъгаво по тоя въпроси и се лутам между двете гледни точки.
Не съм и предполагал, че съществуват такива лигли. Започвам с това, че гаджетата ви изобщо не са задължени да ви подаряват, каквото и да било. Само, това, че ти е честитил е достатъчно.
Приемеш ли подарък, означава, че го харесваш и повече нямаш право да мърмориш. Не го ли приемеш - отново нямаш право да мърмориш. Това е подарък.
Виж, ако той ти заплаща с "подарък" някакви услуги или труд, тогава бих разбрал негодованието ти. Срещу своят труд не си получила договореното. Но никъде не забелязах, да си писала, че си куртизантка.
Ще ти разваля празника и ти го казвам направо - не си принцеска. Все пак прочетете "Пепеляшка" и може би ще осъзнаеш, че не рокличката и патофките носят благородство, а съзнанието и душата. Както се пее в една песен "Без кола и раница, небето ми е граница"
U tup
Хех....Знам какво е да останеш разочарован от подарък....Моят приятел ми подари един огромен плюшен мечок,от тези най-големите,да,тези които където и да сложиш,все пречат....Та,още когато го получих,не показах особен ентусиазъм,а в удобен момент казар с най-милия тон"Много ти благодаря за вниманието,старанието и т.н. оценявам тези неща,обаче аз не обичам плюшени играчки,камо ли пък толкова големи,съжалявам обаче другият път малко по-внимателно"