Цитирай Първоначално написано от cranberry696
Пуу, ебати разочарованието...
Радвай се на малките и прости нещица бе..к'во толкова...

Чорапи- помислил е за краката ми, които обожава.
Гащи- егоистично малко от неговата страна, що'то знае, че лично той рано или по-рано ще ги премахне от пътя си.
Сапун- особено, ако е с любимия ми аромат, директо му скачам на вратлето и отиваме във ваната.
Крем- време е да понамаже малко тялото ми...

Заключение: От всичко това печеля, почти толкова, колкото той.
Що да не се зарадвам?

Да ви кажа честно и парфюм да ми беше подарил, нямаше да е от тези , които аз харесвам и имам ... едва ли би дал толкова пари .Предпочитам нищо да не ми подарява
Много жалко за теб...по-скоро съчувствам на момчето ти, че е с теб.
'Нищо лично, просто бизнес'
E това е единствения комнтар който е най точен и ми е много интересно оставете това ,че момчето направило жест по различен от останалите тъпаци които подаряват едно и също ама ми е много любопитно гадже ти е ходи му го кажи на него и ако това е човекът с който ходите година и сте на по 20 и канче нужно ли е публично да го излагаш а ако ми кажеш и че го обичаш ще ти се смея ДО ГРОБ

Наистина съчувствам и аз на момчето не мисля ,че е нормално така да се приказва за половинката ти из интернет пространството ако искаш цирк и сеир на който да се смееш има си места за тази работа не е нужно на гърба на човека който може би те ЦЕНИ а ако си трсиш причина да се разделите направо си му го кажи вместо да го изкарваш смешен пред не по малко от него смешници които още са девствени