.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Какво е вашето мнение по въпроса?

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

Re: Какво е вашето мнение по въпроса?

Цитирай Първоначално написано от stella24
    какво да направя..имате ли някакви идеи?
    Целуни го ти,щом него го е "срам"...

мале ще се спукам от спях как тка ходите ? не сте се целували ама иначе се обичате на колко години си ?

Цитирай Първоначално написано от ivelinaivanovaivanova
    мале ще се спукам от спях как тка ходите ? не сте се целували ама иначе се обичате на колко години си ?
    има хора който любовта им не се отнасе до материалното в човек " целувката " нали знаеш ... но иначе wtf ??? то обичате се обичайте се ... ама как може да ходите и поне веднъж да не сте се целували ??? .... направи ти първата крачка щото може да останеш на сухо не още 1 ами 2 месеца
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

ама да бе то тва ми е ясно ама няма начин да имаш гадже и да не си се целувал с него а да ходите от 1 месец а и отгоре на тва да се обичате тва момиче съм почти убедена че е доста малка

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Оф, толкова сте злобни ^^

Ясно е, че са малки. 12-13?
    Ама като си пуснат езици връзката им няма да стане по-истинска, нито пък ще бъде просто игра, ако изчакат още малко. Физическото не е толкова важно - ако беше, аз досега да съм "обичала" 10 момчета сигурно.
    Емоцията е много по-важна от самата целувка, френска любов, секс. И по-рядка също.

По темата - целуни го ти.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Оф, толкова сте злобни ^^

Ясно е, че са малки. 12-13?
    Ама като си пуснат езици връзката им няма да стане по-истинска, нито пък ще бъде просто игра, ако изчакат още малко. Физическото не е толкова важно - ако беше, аз досега да съм "обичала" 10 момчета сигурно.
    Емоцията е много по-важна от самата целувка, френска любов, секс. И по-рядка също.

По темата - целуни го ти.
    тя ако направи френска лубов ,орална или секс ще пита имали вероятност да съм бремена ако е свършил в устата ми хаха

това горното ме разби
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

и мен и мен а отколкото до по по горното не мисля че сме злобни просто тва че мн се обичали не го вярвам и ми стана смешно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си