.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Как да отслабна ??

Тежа повече отколкото трябва за годините си ! Мен обаче не ме притесняват килограмите ами корема и краката ! Как да отслабна ? Мога да ям здравословни храни но в училище не предлагат такива. Бихтте ли ми казали какво да ям в училище и как да отслабна ? Мерси предварително !
    посетете сайта ми twilight.alle.bg не е само за здрач hyc=xaahyxexahyehehey

Мега фен Аватара на babity
    В училище можеш да ядеш Активиа с мюсли или като компромисен вариант нискомаслено мляко + солети. В комбинация с повечко кардио упражнения, можеш да постигнеш всичко, което си си наумила. И честно, училище не е оправдание. В училище съм била на супер строги диети и не ми е било проблем. Сега съм в университета по цял ден и пак си спазвам диета.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    В училище го карам на плодове..

пък съм носила и салата и не ми е било проблем,защото повечето ходят до пикадили и се влачат с кюфтаци в купичка и си дъвчат , аз салатка .. 3 баница
    ла-ла-ла

Вземай си по един банан и една ябълка.

Голям фен Аватара на Naik1
    Щом можеш да ядеш здравословни храни си носи и на училище, а през ден ходи да бягаш и така
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Това с училището е най-голямата глупост.Защо пък трябва да е купено от там?! Взимаш си от вкъщи,кеф ти плодове,кеф ти млекцета,мюслита,салатки,з равословни сандвичи,всичко ..

Аха училището не може да ти развали диетата.. Взимаш си нещо или ядеш у вас.. толкова ли е трудно?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Да бе, Активията е супер здравословна, нискомасленото мляко също, а да и солетите също ! Абе вие на ред ли сте ?! Това са си пълни боклуци !

Така, по темата. В училище може да ядеш плодове донесени от вкъщи, салати, сандвичи и каквото се сетиш. Не ти препоръчвам да си вземаш неща които се водят "диетични" , "light" , "нискомаслени" , "без захар" и т.н. , не само, че не са полезни, но са и вредни .

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Да бе, Активията е супер здравословна, нискомасленото мляко също, а да и солетите също ! Абе вие на ред ли сте ?! Това са си пълни боклуци !
    Извинявай, кое в солетите е вредно? Или по - точно, какво изобщо има в тях, за да могат да са вредни? И не мога да разбера к'ъв ти е проблема с млякото. Ако мислиш да ми се оправдаваш с консерванти и подобрители, моля да се образоваш малко как се обработват плодовете за по - добър търговски вид и тогава да даваш компетентни мнения. И само, ако ти е възможно да ми обясниш, с какво един сандвич може да е по - добър за нечий хранителен режим, отколкото кофичка кисело мляко.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing

Така, по темата. В училище може да ядеш плодове донесени от вкъщи, салати, сандвичи и каквото се сетиш. Не ти препоръчвам да си вземаш неща които се водят "диетични" , "light" , "нискомаслени" , "без захар" и т.н. , не само, че не са полезни, но са и вредни .
    Съгласна. babity, на мен диетолог ми е казвал, че солетите и Активия не са най-добрия избор за диета. Много по-добре е да яде плодове или сандвич с черен хляб Колкото и да спорим в днешно време всичко е до някаква степен нездравословно и вредно..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Повече от фен
    еми то не остана нищо за ядене

Голям фен Аватара на Sunshin3
    в училище яж плодове, салати, кисело мляко(наистина.. по възможност не Активиа), можеш да си правиш сандвичи от вкъщи с пълнозърнест хляб... някои съученички си купуват или носят от вкъщи дори ориз със зеленчуци и подобни, няма нищо лошо

повече кардио... тичай, скачай на въже, тае-бото е добър вариант
    No need to ask
    He's a smooth operator

Град
    София
    1во - В солетите няма нищо здравословно. Много сол и бяло брашно с никакви хранителни качества които съответно не дават нищо полезно на организма. И последно, ДА, вредни са, защото съдържат много транс мазнини. Или направо да ти цитирам:

Има данни, че трансизомерите на мастните киселини могат да причинят запушвания на кръвоносни съдове, диабет от тип 2, да увеличат трайно кръвното налягане, както и риска от сърдечнo-съдови проблеми. Известно е, че трансизомерните мазнини не са безвредни дори в минимални дози.
    2ро - Нискомаслените продукти не са никак здравословни, а всъщност са доста калорични и доста по-бедни на хранителни вещества от колкото обикновените продукти.

3то - Активия в никакъв случай не може да се причисли към термина "кисело мляко". Киселото мляко е продукт съдържащ в определено съотношение бактериите лактобацилус булгарикус и стрептококус термофилис. Активия не е нито мляко, нито е кисело, нито пък в нея има пробиотик наречен "Акти Регуларис", просто, защото такъв не съществува. Фирмата произвеждаща Активия, тоест Данон е съдена в САЩ, точно заради лъжливите си реклами. Така, че в крайна сметка един сандвич със салата, домати и пълнозърнест, ръжен или някакъв друг вид хляб е хиляди пъти по-здравословна алтернатива.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    това за солетите и учителката ми по биология ми го е казвала
    No need to ask
    He's a smooth operator

Каза, рече, вика... Т'ва едно на ръка. Освен, че не съм видяла нито един да е умрял от изядено пакетче солети, ама и това сигурно е, защото не разбирам, ебаси. Както и да е, ако тръгнете да мерите риска на всичко... не знам дали някой ще яде въобще някога. Продължавам да съм на мнението си все още.

Град
    София
    Авторката е написала здравословни храни, а ти продължавай да си мислиш каквото си искаш. Фактите са си факти.

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Каза, рече, вика... Т'ва едно на ръка. Освен, че не съм видяла нито един да е умрял от изядено пакетче солети, ама и това сигурно е, защото не разбирам, ебаси. Както и да е, ако тръгнете да мерите риска на всичко... не знам дали някой ще яде въобще някога. Продължавам да съм на мнението си все още.

И аз не съм виждал момиче да е умряло от това, че не изглежда перфектно, но все пак всички към това се стремите
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Супер фен
    Спортувай и не се тъпчи с някакви измислени боклуци [ като чипсовете например ].
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Planet Earth
    Аз бих те посъветвала да се запишеш някъде на танци,ако ходиш 2 пъти седмично,определено ще има резултат а и ще намериш нови приятели

А печената безсолна соя здравословна ли е? Аз също искам да осталбна. Главно да прибера корема, да отслабна малко в крака и дупе( както и имам ужасният проблем целулит ), и искам и в ръце, но си нямам и на идея как точно да го постигна. Толкова много диети гледах и за всичките има повече лоши, отколкото добри отзиви, а много добрите са ми невъзможни за изпълнение. Просто наистина не знам и аз какво да правя.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    babity, като не разбираш, не пиши.. Rebirthing е казала всичко, което мислех и аз.. ахах
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на Infinity
    babity един хубав здравословен сандив с пълнозърнест хляб, крехко пилешко или пуешко + зеленчуци не може да се мери по никакъв начин с пакетче солети или измислено " кисело" мляко.
    Когато разполагаш с малко научни доказани факти, не е нужно да го показваш толкова натрапчиво.
    Да, не е задължително всеки да носи в себе си цял учебник по биология, за да се храни здравословно, но все пак е смешно да го показва, особено в такива теми.

Към авторката : Наистина недей да си взимаш подобни боклуци, за които в момента пишем, защото с нищо няма да са ти полезни, а пък и ще отслабнеш доста по-трудно с тях.
    Носи си от вкъщи пълнозърнест сандвич, плодове или малко сурови ядки.
    Зависи какво обичаш, храни се с храни, които са ти вкусни, защото иначе бързо ще се откажеш от здравословния вариант за закуска.
    Не всичко, което няма кетчуп, майонеза, много мазнина и гаден колбас е гадно ! Напротив.
    To infinity and beyond.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    може да си носиш полодова салата от вкъщи, или пък два сухар като сандвич с някакво сиренце и домати/краставици, ако не обичаш сухари вземи от тези диетичните пълнозърнеси хлебчета,аз лично ги обожавам
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    В училище си носи плодове- банан,ябълка аз съм си носила и портокал така,че няма никакъв проблем. Може да си правиш сандвич от пълнозърнест хляб с краставичка,кашкавал и пуешко филе. Когато си у вас яж това това което се готви, но гледай да отбягваш пърженото и белия хляб. Когато ти се прияде сладко яж натурален шоколад не целия разбира се. Пий много вода, прави си салати и т.н.т. Отбягвай солта,вафли,чипсове,газира и напитки,солети и разни такива боклуци. Ако ще ти е по лесно започни 90 дневната диета тя е на принципа на разделното хранене и щом си с наднормено тегло ще ти върши чудесна работа. И най-важното-движи се, прави си някакви упражнения, върви и т.н.т

Град
    Велико Търново
    Долу горе ти казаха какво да избягваш.
    За отслабване специално гледай да ядеш повече птореини и по-малко въглехидрати. Съчетано със ЕЖЕДНЕВЕН спорт ще има ефект. Всичко зависи от теб и твоята воля. Казвам да ядеш повече протеини, защото е всеизвестно че с високо въглехидратна диета се качват килограми, а не обратното. Само не яж свинско месо (или поне не в големи количества). Хапвай пилешко, агнешко, пуешко със салата (в зеленчуците се съдържат фибри, които подпомагат отслабването). Рибата също е много полезна. Протеини има в изварата (само извара е гадно, затова може да и слагаш сирене и става поносима). Сутрин може да закусваш мюсли с прясно/ кисело мляко. Плодовете съдържат много въглехидрати, така че не прекалявай с тях! Абе общо взето ако искаш да спазваш някакъв хранителен режим не трябва да чакаш някой на готово да ти каже, ами се разрови малко избери си НВД(ниско въглехидратна диета), РБД(равномерно балансирана диета) или нещо от сорта ( влез в http://www.bb-team.org/ и си избери диета подходяща за самата теб според това какво предпочиташ да ядеш). И в крайна сметка трябва да ти е 100% ясно, че БЕЗ СПОРТ няма да има нито толкова големи резултати, нито толкова бързи!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си