- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли го направили?
Според вас нормално ли е въпреки голямата си любов към някой да го направиш с него, когато той реши само защото ви заплашва да скъса с вас и дали си заслужава такава жертва от страна на момичето??
Животът е поредица от избори -
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
Не е нормално ,а и кое момиче ще продалжи да обича след като приятеля и заяви ,че ако не го направят ще скъса с нея ..![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях.Над мен летеше моят страх като гарван чер.И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Не бих се унижила толкова жестоко.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ами точно защото познавам и тя продължава да го обича независимо, че той я заряза и мина година от тогава.. Тя не може да погледне друг след него въпреки това което и е причинил..
Да търсиш доброто или да се примиряваш със злото ... Да се стpемиш към истината или да приемаш лъжата ... Да се бунтуваш или да се приспособяваш ... Да бъдеш личност или да си част от тълпата ... Ти решаваш сам !
то е любов, не пита, направо връхлитаПървоначално написано от mechtattelka
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Този случай е път и над път....Първоначално написано от SpirituallyAbused
Правя секс ако и когато искам. Не бих приела каквито и да било ултиматуми.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пускам теми, които са важни за мен и теми в които хората просто искат да убият време..Първоначално написано от nymphadora
![]()
Мен пък ми харесва въпросът ти ... но е ... леко ... риторичен.Първоначално написано от mechtattelka
Мнение: Момче ... което насилва момиче да предаде така първия си път ... и се възползва от привързаността й към него като я заплашва да скъса с нея ... е пълен боклук и не заслушава да диша от въздоха на тая земя !!! Т'ва е толкова долно че нямам думи ... дано даденото мило момиче има малко акъл в себе си, да не направи такава малоумна греша, да го зареже и да не поглежда назад отново!
Така е и незнам каква е тази толкова голяма любов, която испитва, че да предаде така себеси..
Не, не е нормално, тъпо е. Момче, което се възползва от приятелката си по такъв долен начин, егоистично и противно като пълен идиот, не заслужава това момиче. А ако момичето е без акъл и малко чувство за чест, ще допусне да се случи, че даже и ще продължи да си го обича.. Често срещан случай вече. Но това, че често се случва не го прави нормално, нито правилно.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не .... ако ще да съм луда по него.Няма как да му позволя да се отнесе с мен като с боклук .... По добре да скъса с мен от колкото да ме принуждава да правя това което не искам ....![]()
![]()
Не, защото колкото и голяма да е любовта ми, неговата не е и просто не си струва да се унижавам.
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Кофти е така, когато единия е влюбен, а другия само се възползва от любовта, която му дават. По този начин той знае, че каквото каже и иска, рано или късно ще стане. Като цяло не харесвам хората, които казват: "Ако не направиш еди какво си, ще стане еди какво си." Да всяваш страх в другия не е начин да постигнеш своето...
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Доста глупаво е това
Ами принципно не съм се влюбвала и не мога да кажа просто поради липса на опит в любовта, но не мисля, че бих го направила. А и за мен секса и любовта не задължително трябва да 'се практикуват' заедно.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми не е нормално,ако той те обича да ти поставя такъв ултиматум.Инче човек от любов прави всякакви глупости,та дори се унижава и повече от това...Не си заслужава да правиш нещо за човек,който не те обича,но като си влюбен в него ужасно много няма как да го проумееш...![]()
Това, че имам идна правописна грешка не значи, че не мога да пиша и, че не обичам българския....Първоначално написано от Eclipsercho
Просто и ясно: не.
Глупаво е. Много. Жал ми е за момичетата, които се връзват на този изтъркан номер, но пък хора сме - от грешките се учим.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
До тук чета само отговори от позицията "как трябва да бъде". Може би повечето отговарящи не са обичали. Парадоксалното е, че дори партньорът да не го заслужава, обичащият човек прощава. Здравият разум и чувствата нямат много общо. Дори няма да поставя сериозно въпроса защо, ако наистина обичате, не желаете да доставите удоволствие на партньора си. Да приемем, че причините са обективни. Когато една доста по-възрастна позната - иначе психолог, ме беше попитала преди години дали бих простил изневяра на момичето, което наистина обичам, отговорих по същия начин - НИКОГА! Като дадох подобни доводи. Спорихме доста дълго. След време се уверих колко права е била.