Хванах да чета за Php ,тъй като с html-а и css-a се оправям достатъчно кадърно (то пък и едно постижение ) ,но все пак не зацепвам защо толкова много се пише ,че усвояването на този 'език' е толкова важно.
Та въпросът ми е - за сайт от този тип БЕЗ шопинг количката и панелът за влизане (тоест да останат само картинки и текст ,без акаунти и прочие) ,както и без формата за търсене необходимо ли ми е изобщо да съм запознат с php ?
Абе накратко - няма ли да мога да мина с една флаш галерийка на бял фон ,пльосната върху страницата в ap div таг (тук искам да питам и дали е добра идея да ползвам Ap div тагове ,тъй като така и не прочетох добро разяснение кога мога да си ги позволя) ,nav баровете в div тагове и т.н. ? Абе просто без php ?
Вече го направих що годе добре с разни random картинки от нета ,просто за проба , и не забелязах да има някакви проблеми ?
Абе всякакви насоки и градивна критика ще са добре дошли ,тъй като доста 'самоуко' съм я подкарал и всичко ,което знам съм го чел по разни книги и туториали...
Питам ,защото на пръв поглед изглежда адски просто ,а може просто от незнание да пропускам нещо важно.