.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Скрита връзка?

Не знам дали не се повтаря темата, но въпросът ми ще е ясен и кратък... Какво смятате за скритите връзки, когато всичко се запазва между 2-та участници... така да кажем и само те си знаят, излизат си заедно, а не парадират с връзката си и предпочитат да си остане между тях, а не да е публично достояние за всички останали....злобари и прочие... Случвало ли ви се е въобще това и правилно ли е според вас да съществуват такъв тип отношения между хората? Очаквам мненията ви. Мерси
    Everyone seems normal until you get to know them!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Какво става между двама души ги интересува само тях.Вече въпрос на избор е дали ще го огласяват публично или не.

Не виждам нищо нередно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има разлика между това да криеш връзката си и да не парадираш с нея.

Аз не парадирам с връзката си, но и не се крия. Не държа цял свят да знае, не навирам личния си живот в лицата на хората, но и не го държа в тайна.

За мен лично е глупаво двама души да крият връзката си. От кой се крият? Защо се крият? "Какво ще кажат хората" ли ги притеснява? Срам ги е от връзката им или ги е срам един от друг?

И как въобще се осъществява тая игра на криеница? Минавате на другия тротоар като видите познати? Държите се като непознати на улицата? "Не ме прегръщай, че ще ни види някой"?

Наистина ми е непонятно.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Въпрос на предпочитане, но лично аз не бих се радвала, много, много на такава връзка, защото не е мой тип връзка. Но както вече казах, всеки може да говори за себе си.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Абсолютно криене, в което не смеят да се виждат навън, свиват се в разни входове като видят познат и тн... не. Това е изтощително и изглежда много зле - все едно поне единият го е срам от другия. За това съм много против родителите, които забраняват на децата си да се виждат с тоя или оня и поставят ултиматуми. Така отприщват цяла вълна от криеници, негодувание и отдалечават детето си от себе си. Ако имат нещо против връзката, могат да говорят, обяснят проблема и като все още не срещат разбиране - е, всеки има право да си счупи главата и после да се научи от грешката си.

Но и аз предпочитам да не заставам и да заявявам: "Ние сме гаджета!" на всеослушание, защото хората са досадни. Започват да разпитват, да се мешат и да разпространяват странни слухове. По-хубаво е да е по-тихичко и интимничко. Двамата си знаят как се чувстват. Това е важното.
    Има балансирано средно положение между криене и парадиране.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Аз лично предпочитам такъв тип връзка, защото мразя да съм център на внимание и храна за клюкарите . Никога не бих тръгнала да съобщавам на всеослушание за това какви са ми отношенията с даден човек, единствено на по-близки и то едва след като ме попитат.

Мисля, че преди почти две години ми се случи нещо подобно ...
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    такъв тип връзка не ми се нрави много
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Само се пишеш обвързан с еди си кой си в фейсбука.. и целия град знае..
    Какво искаш да кажеш под скрита връзка?..
    Да не се виждат публично, да не знае абсолютно никой друг..
    Или да знаят най-близките приятели.. и да излизате в тяхната компания?

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Едно е да не парадирате с връзката си навсякъде, съвсем друго е да я криете.
    Според мен е съвсем нормално да НЕ СЕ изнасилвате в парка, да не се лигавите пред приятелите си и да не обличате еднакво , за да привличате внимание.
    Съвсем друго е, когато се правите пред другите, че не ходите, не се държите за ръце, когато някой ви попита дали сте свободни, отговаряте, че си нямате гадже и т.н. За мен това е недопустимо и бих го търпяла само ако много важна причина го налага и то в много кратко време.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Хмм.. ами, от една страна е добре, не знам, но дваматаа според мен ще се издават пред други хора.. лично аз съм против

Ммм.. чесно казано и аз не одобрявам особено това. Смисъл и аз съм в подобна ситуация в момента. Е не се крием примерно от всеки срещнат или от всеки познат, но пък и не седим на пренаселени места. Просто и на двамата не ни е приятно да минават хората да ни гледат. Някой път е забавно да се криеш.

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Зависи колко е скрита ;дд

Виж, да криеш от родители е едно, приемливо, даже понякога за предпочитане, но да се криеш от всички .. е глупаво, изтощитетелно и безсмислено пилеене на нерви ;
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Цитирай Първоначално написано от icebulllet14
    Зависи колко е скрита ;дд

Виж, да криеш от родители е едно, приемливо, даже понякога за предпочитане, но да се криеш от всички .. е глупаво, изтощитетелно и безсмислено пилеене на нерви ;
    +1

Град
    Варна, моретоо :)
    Нищо не остава скрито вечно. Само беля ще си навлечете така
    хЪх...

Ми става въпрос например за ситуация, в която най-близките ви приятели знаят, вие сте си постоянно заедно и не се криете, когато някой ви види на улицата и тн, разбира се, но за сметка на това в даскало не е официално и никой не знае... Аз самата съм в такава ситуация и то по желание на приятеля ми, защото на него много му пука от това какво другите ще кажат, а и не обича някакви трети лица да се месят в отношенията ни, а пък и сме си патили много от това... На мен лично много не ми пречи, защото си знам, че най-важното е всичко да е между нас, но все пак понякога ми става адски гадно и тъпо , когато се налага да се правим на ударени, сякаш не се познаваме... Надявам се с времето да го преодолее... Но пък от друга страна така е по-интересно ...
    Everyone seems normal until you get to know them!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Да се прави, че не ме познава, че не е с мен, заради някакви пикльовци в даскалото? Не бих го допуснала. Ако го е страх - от какво? Ако го е срам - още по-зле. Не бих търпяла такова положение дори ден.

И какво в даскало се подминавате по коридорите?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Аз имах такава връзка, всъщност още съм с този човек. В началото никой не искахме да разбира, по обясними причини. Беше много хубаво. Тръпката да се криеш е велико нещо в началото на една връзка : )))
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

:)

Не знам защо не го одобрявате... но ако знаете че това е най доброто и за двамата... ще предпочетете това... аз лично имам такава връзка.. и съм доволна и не мога да се оплача по това отношение... има моменти които никога няма да ги преживейте когато сте с нормална връзка... но всичко зависи от хората всички сме различни с различни предпочитания
    Art is not a crime ...

просто за мен това да се скрива че сме гаджета е много тъпо и нелепо защо ли ?

защото няма смисъл рано или късно всичко се разбира така че сметайте няма смисъл от Скриване на връзката ако се обичате истински нема да ви пука !

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Зависи, ако само единият иска да е скрита изморява и двамата и скоро приключва.

Но аз нямам нищо против скирта връзка , когато и двамата са на едно мнение.. Имала съм такава и беше страшно истинска и не съжелявам за нищо , просто ни беше хубаво , всичко беше само между нас , когато приключиха нещата по взаимно съгласие - двамата го решихме и си останахме познати , липсваха обичайните драми
    ла-ла-ла

Повече от фен
    Град
    плд
    Няма скрита връзка. То се разбира и си личи.

Иначе това да иска някой да си я крие си е въпрос на избор. Не е нужно цялото село да разбира с кого ходиш и т.н.
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Повече от фен Аватара на razores
    Няма смисъл да се криеш според мен

Ако на двама души в една връзка им е по-важно другите да знаят за въпросната връзка, то значи не го правят, защото се привличат и харесват, а чисто и просто за да ИЗТЪКНАТ пред другите . . Мерси

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от pouce
    а и не обича някакви трети лица да се месят в отношенията ни, а пък и сме си патили много от това... На мен лично много не ми пречи, защото си знам, че най-важното е всичко да е между нас... Но пък от друга страна така е по-интересно ...
    Точно заради такива трети лица дето си тикат носовете където не им е работа аз съм ЗА скритети връзки. Приятелите и семейството да знят... ОК. Пък и както каза ти-така е по интересно...

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от taratorcho
    Ако на двама души в една връзка им е по-важно другите да знаят за въпросната връзка, то значи не го правят, защото се привличат и харесват, а чисто и просто за да ИЗТЪКНАТ пред другите . . Мерси
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си