- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скрита връзка?
Не знам дали не се повтаря темата, но въпросът ми ще е ясен и кратък... Какво смятате за скритите връзки, когато всичко се запазва между 2-та участници... така да кажем и само те си знаят, излизат си заедно, а не парадират с връзката си и предпочитат да си остане между тях, а не да е публично достояние за всички останали....злобари и прочие... Случвало ли ви се е въобще това и правилно ли е според вас да съществуват такъв тип отношения между хората? Очаквам мненията ви. Мерси![]()
Everyone seems normal until you get to know them!
Какво става между двама души ги интересува само тях.Вече въпрос на избор е дали ще го огласяват публично или не.
Не виждам нищо нередно.
Има разлика между това да криеш връзката си и да не парадираш с нея.
Аз не парадирам с връзката си, но и не се крия. Не държа цял свят да знае, не навирам личния си живот в лицата на хората, но и не го държа в тайна.
За мен лично е глупаво двама души да крият връзката си. От кой се крият? Защо се крият? "Какво ще кажат хората" ли ги притеснява? Срам ги е от връзката им или ги е срам един от друг?
И как въобще се осъществява тая игра на криеница? Минавате на другия тротоар като видите познати? Държите се като непознати на улицата? "Не ме прегръщай, че ще ни види някой"?
Наистина ми е непонятно.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Въпрос на предпочитане, но лично аз не бих се радвала, много, много на такава връзка, защото не е мой тип връзка. Но както вече казах, всеки може да говори за себе си.![]()
Абсолютно криене, в което не смеят да се виждат навън, свиват се в разни входове като видят познат и тн... не. Това е изтощително и изглежда много зле - все едно поне единият го е срам от другия. За това съм много против родителите, които забраняват на децата си да се виждат с тоя или оня и поставят ултиматуми. Така отприщват цяла вълна от криеници, негодувание и отдалечават детето си от себе си. Ако имат нещо против връзката, могат да говорят, обяснят проблема и като все още не срещат разбиране - е, всеки има право да си счупи главата и после да се научи от грешката си.
Но и аз предпочитам да не заставам и да заявявам: "Ние сме гаджета!" на всеослушание, защото хората са досадни. Започват да разпитват, да се мешат и да разпространяват странни слухове. По-хубаво е да е по-тихичко и интимничко. Двамата си знаят как се чувстват. Това е важното.
Има балансирано средно положение между криене и парадиране.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Аз лично предпочитам такъв тип връзка, защото мразя да съм център на внимание и храна за клюкарите. Никога не бих тръгнала да съобщавам на всеослушание за това какви са ми отношенията с даден човек, единствено на по-близки и то едва след като ме попитат.
Мисля, че преди почти две години ми се случи нещо подобно ...
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
такъв тип връзка не ми се нрави много
Hostis Honori Invidia
Само се пишеш обвързан с еди си кой си в фейсбука.. и целия град знае..![]()
Какво искаш да кажеш под скрита връзка?..
Да не се виждат публично, да не знае абсолютно никой друг..
Или да знаят най-близките приятели.. и да излизате в тяхната компания?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Едно е да не парадирате с връзката си навсякъде, съвсем друго е да я криете.
Според мен е съвсем нормално да НЕ СЕ изнасилвате в парка, да не се лигавите пред приятелите си и да не обличате еднакво , за да привличате внимание.
Съвсем друго е, когато се правите пред другите, че не ходите, не се държите за ръце, когато някой ви попита дали сте свободни, отговаряте, че си нямате гадже и т.н. За мен това е недопустимо и бих го търпяла само ако много важна причина го налага и то в много кратко време.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хмм.. ами, от една страна е добре, не знам, но дваматаа според мен ще се издават пред други хора.. лично аз съм против![]()
Ммм.. чесно казано и аз не одобрявам особено това. Смисъл и аз съм в подобна ситуация в момента. Е не се крием примерно от всеки срещнат или от всеки познат, но пък и не седим на пренаселени места. Просто и на двамата не ни е приятно да минават хората да ни гледат. Някой път е забавно да се криеш.![]()
Зависи колко е скрита ;дд
Виж, да криеш от родители е едно, приемливо, даже понякога за предпочитане, но да се криеш от всички .. е глупаво, изтощитетелно и безсмислено пилеене на нерви ;![]()
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Нищо не остава скрито вечно. Само беля ще си навлечете така![]()
хЪх...
Ми става въпрос например за ситуация, в която най-близките ви приятели знаят, вие сте си постоянно заедно и не се криете, когато някой ви види на улицата и тн, разбира се, но за сметка на това в даскало не е официално и никой не знае... Аз самата съм в такава ситуация и то по желание на приятеля ми, защото на него много му пука от това какво другите ще кажат, а и не обича някакви трети лица да се месят в отношенията ни, а пък и сме си патили много от това... На мен лично много не ми пречи, защото си знам, че най-важното е всичко да е между нас, но все пак понякога ми става адски гадно и тъпо , когато се налага да се правим на ударени, сякаш не се познаваме... Надявам се с времето да го преодолее... Но пък от друга страна така е по-интересно ...
Everyone seems normal until you get to know them!
Да се прави, че не ме познава, че не е с мен, заради някакви пикльовци в даскалото? Не бих го допуснала. Ако го е страх - от какво? Ако го е срам - още по-зле. Не бих търпяла такова положение дори ден.
И какво в даскало се подминавате по коридорите?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Аз имах такава връзка, всъщност още съм с този човек. В началото никой не искахме да разбира, по обясними причини. Беше много хубаво. Тръпката да се криеш е велико нещо в началото на една връзка : )))
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не знам защо не го одобрявате... но ако знаете че това е най доброто и за двамата... ще предпочетете това... аз лично имам такава връзка.. и съм доволна и не мога да се оплача по това отношение... има моменти които никога няма да ги преживейте когато сте с нормална връзка... но всичко зависи от хората всички сме различни с различни предпочитания![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Art is not a crime ...
просто за мен това да се скрива че сме гаджета е много тъпо и нелепо защо ли ?
защото няма смисъл рано или късно всичко се разбира така че сметайте няма смисъл от Скриване на връзката ако се обичате истински нема да ви пука !
Зависи, ако само единият иска да е скрита изморява и двамата и скоро приключва.
Но аз нямам нищо против скирта връзка , когато и двамата са на едно мнение.. Имала съм такава и беше страшно истинска и не съжелявам за нищо , просто ни беше хубаво , всичко беше само между нас , когато приключиха нещата по взаимно съгласие - двамата го решихме и си останахме познати , липсваха обичайните драми![]()
ла-ла-ла
Няма скрита връзка. То се разбира и си личи.
Иначе това да иска някой да си я крие си е въпрос на избор. Не е нужно цялото село да разбира с кого ходиш и т.н.
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Ако на двама души в една връзка им е по-важно другите да знаят за въпросната връзка, то значи не го правят, защото се привличат и харесват, а чисто и просто за да ИЗТЪКНАТ пред другите. . Мерси
![]()
Точно заради такива трети лица дето си тикат носовете където не им е работа аз съм ЗА скритети връзки. Приятелите и семейството да знят... ОК. Пък и както каза ти-така е по интересно...Първоначално написано от pouce
![]()