Здравейте!!! Незнаех каде да пусна тази тема затова реших да е тук... Днеска с една приятелка ни се случи нещо много странно. Както се прибирахме от училище ( ние сме на 14 ако има значение ) и имахме само 3 часа ... ни спира една жена, тоест тя беше момиче някъде около 25 27 годишна .. и първо ни попита колко е часа ( мисля,че беше рускиня) казваме и нали и тръгваме ... обаче тя върви с нас и почна да обеснява на тая моя приятелка какво я очаквало. Естествено тъй като нито тя, нито аз вярваме в такива неща си помислихме , че и има нещо ... ;д и вървим 5 10 мин от училище до центъра и тя говори нали ... и когато трябваше да се разделим и да пресечем към спирката... тя ни вика елате тука малко на страна не ям хора ( тъй като бяхме по средата на трутуара ) и ние нали какво да кажем друпнахме се нали и ми вика.. да съм се отдалечила за да и каже там каквото трябва .. и дръпнах се аз и оная почна да и говори. Говореха около 10 мин някаде и 2 пъти и стисна ръката .. незнам защо ... и после викна мене приятелката ми се отдалечи и ми каза неща които излязоха наистина верни за семейството ми и конкретно за сестра ми ( тя е на 22) говори ми там, че като съм пресичала не съм се оглеждала... и някави такива. Пита ми дали съм имала голяма лубов ;д... и аз казах мисля че да, и тя ми каза започва с буквата м и ми каза фамилията му ... и ми стисна ръката... тогава вече незнаех какво да мисля .. След като тръгнахме към спирката ... приятелката ми каза какво и е казала ... Попринцип тя това лято ще ходи в Испания и преди 2 3 дена се скара с 2 нейни много добри приятелки, смисъл само едната и беше близка .. И тя и казала, че ще ходи в Испания и, че имало 2 момичета които много и завиждали и да се пази от едната, която познавала по-добре ... Казала е нещта за чичо и .. и че след 17 дни щяла да срещне момче което постоянно мислело за нея ... Оф незнам вече какво да мисля .. Казах на една друга приятелка и ми вика ( защото и тя не вярва в такива работи) че можело да ни е проучила или да ни е направила магия .. ама не ми се вярва ... незнам .. Просто исках да ви попитам Вие какво мислите и вярвате ли в такива работи ?!