.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Фитнес

Кво пак за мен?

Понеже темата се превърна в говорилния без да помага на никого, моля админа или модератора да изтрие темата.

Да не е твоя темата, че да казваш да се трие А пък и как да се помогне като авторът просто създава темата и не се мярка повече.
    Audio ergo sum

Еми, тя се отказа....за Бога.

Re: Фитнес

Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    Здравейте!!От скоро започнах да ходя на фитнес (вече 3-та седмица) по 2 пъти седмично.Мислих от втората седмица да ги увелича на 3 пъти ,но просто не ми остава време и сили (пустото му студентсво )
    Както и да е....като ходя да тренирам инструктора ми дава насоки,че първо трябва загрявка на колело или пътечка няма значение най-много 10 мин.и после било хубаво да се правят упражнения първо за гръб,гърди ,после за ръце или крака ,най-накрая за корема и след това вече същинската кардио тренировка 30мин. Да ,ама на миналата тренировка май много се претоварих.Правих 3,4 упражнения за гърди и гръб,3,4 за крака,2,3 за ръце,даже за задник ,накрая коремните преси,най-накрая кардиото и 2 дена имам убийствено мускулна треска въпреки че пих аспирин след тренировката ( но 2 часа след нея ) Правих поне час и нещо упражненията с тежести.Та искам да ви питам колко време трябва да се правят упражненията с тежести преди да премина към същинската кардио тренировка?Аз главно искам да стопя мазнините на корема ,а не да правя ръце,гръб,гърди и т.н......Нужно ли е да правя толкова много такива упражнения и да стоя по 2 часа във фитнеса???Доста се уморявам.....Също така прочетох ,че трябва да се ходи на тренировки през 48 часа за да има ефект,а аз имам възможност само 2 пътри седмично за момента.Лятото ще имам повече време за тренировки,мисля да наблегна на тичането,защото фитнеса не ми е особено интересен.....Друго...опитвам се да се ограничавам от някои неща.Ям сладко само до 12 часа на обяд,защото до тогава било позволено.Ям черен хляб за закуска,някой път на обяд ,но не всеки път и на вечеря не ям хляб.Някой път си позволявам да закусквам или обядвам с бял хляб ,ако съм на вън на заведение и нямат черен хляб или питки,но така или иначе няма свестен черен хляб в Бг......Та за шоколада и сладкото,позволено ли е да се яде всеки ден по -малко преди обяд???
    Имам доста въпроси за фитнеса и отслабването,но за сега това ,надявам се темата да е полезна за всички!!! )))))))

аз нещо не разбрах всеки път ли на тренировкатати правиш гръб раце гъди а ве сичко на куп ли правеш

Мега фен
    Ако не знаеш нищо много ясно,че като спреш медикаментите и тренировките ще "виснеш" , но защо ли примерно на 47 години Рони изглежда така? http://www.youtube.com/watch?v=Z_c9GYv360w

Защо ли и Арнолд е изглеждал добре на около 50 години
    Защо ли и Дориян на почти 50 и той изглежда добре?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си