.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Повече от фен

Ден на абокатите

Абе предлагам да направим Национален ден на абокатите...03.05 е много шибана дата за слагане на абокати.На мен от 10тия път ми оцелиха вената,на малко 2 годишно дете 3 пъти го смениха и за КАПАК на деня още едно момиче като моя случай - 10 пъти надупчено...беше побеляло от болка и плачене...даже ни отлагаха за вечерта защото "УЖ" вените ни колабирали(кво ли са ни виновни вените,че те не могат да нацелят една вена от 10 пъти???)...някой друг с такив проблем на тази дата?!?!

SK0RP10N
    Guest
    На мен на 05.03 (миналата година)
    т.е. пети март

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Само двама човека ми взимат кръв успешно. Имам една единствена хубава вена на дясната ръка, която за капак е дълбока. Преди три години се наложи да ми взима кръв случайна сестра. Предупредих я за положението, дадох й дясната ръка, но не! Реши да боде в ляво без очила, а имаше нужда от тях. Вената ми колабира, тя започна да рови, а аз се нагугушиних от болка.

Така че, драги мои, не датата, а кръвопиецът е кофти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SK0RP10N
    На мен на 05.03 (миналата година)
    т.е. пети март
    Лелее ужас на рождения ми ден..

Мене 3те пъти,когато са ми слагали абокат(покрай операциите ми) са били далеч от тая дата и са ме дупчили кадърни хора,за щастие.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    аз смятам че дебеланките са много по-нежни и предпазливи.миналата година ходих на ПКК и трансаминази и беше една слаба с очила и мустаци,сигурно стара мома,защото беше постоянно намръщена,и ще ми взема кръв дамата и ми вика дай лявата ръка,и аз и викам"булка, извинявай ама на дясната ми ръка вените са като водопроводни тръби".тая бодна дясната,кво направи чак ми стана лошо от болка,поспука малко вената след това 3 месеца усещах болка и трудно си свивах ръката.на другия ден отивам да повторя трансаминазите,че бяха толкова високи,че почнах да си търся донор ,отивам и една дебеланка,дебеланка още като фолксваген костенурка,и усмихната мила и ми вика,спокойо момче,няма да усетиш нищо,все едно комарче ще те щипне.и аз и викам"булка аз съм на 19 а не на 6"честно ви казвам понеце говорих с една от сестрите която ми е леля и да се обърна да видя как ще боцне и тя вече слагаше памуче и ми вика "дръж сега момко"
    тази жена ми остана като идол във венепунцията и сега като имам работа към клиниката се отбивам да я видя тази женица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си