Искам да ви попитам за косата нещо. Лицето ми не е точно кръгло, но имам бузи и не знам как да си подстрижа косата, така че да седи добре. Не съм дебела, това си ми и епросто формата на лицето. Сега точно не мога да кача снимка, така че кажете само ако знаете какво попринцип отива на "по-бузести" лица.![]()
Амии според мен ще ти отива дълга коса, на пластове.. твоята в момента каква е? може би и бритон ще ти отива ама нз..няма да е лошо, когато можеш да пуснеш снимка, за да се ориентираме
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Косата ми е под раменете, до гърдите стига, има малко пластове, но не са много къси. Нямам бритон. Преди я изправях, но се изтощи.. Сега ще я подстрижа с няколко см, но повече пластове не мисля да правя, че доста стърчат, ако не ги изправям. Иначе формата на лицето ми е като на Лейтън Миийстър горе-долу, но с по-големи бузи.Напишете Leighton Meester в googlе, ако не я знаете коя е. А снимка сега както казах не мога да пусна, по-късно ще сложа.
Добрите фризьорки знаят на какъв тип лице каква прическа отива. Но пак казвам добрите.![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Пусни я още малко на дължина.Може да си правиш обем в корените,а и бритона настрани също ще ти отива.![]()
Не и бритон! Според мен, това даже ще подчертае бузите ти. И ако си решила все пак да си правиш бритона , не го прави крив. Раздели си пътя на две, за да изглежда, че лицето ти е балансирано. Не си прави косата къса, защото лицето ти ще изглежда още по-кръгло. Леко етажираната коса, само в долната част е идеален вариант за овалното лице. Идеята е най- късите кичури да са на нивото на бузите, за да прикрият част от лицето и то да изглежда по- овално. Дано съм ти помогнала.
Благодаря на всички. Последното мнение май най-много се добрижава и до моето.
Направих си труда специално да погледна момичето и да ти кажа никъде не видях да има бузиПървоначално написано от MissNothing
![]()
![]()
Нито пък лицето й да е кръгло
По-скоро е овално
![]()
Е добре де, аз и без това не можех да си определя типа лицеЕми значи и моето е овално, ама аз определно имам бузи, в това вече съм сигурна. Наистина трябва да знам снимка като мога да прецените по-добре.
Не може ли просто да го обсъдиш с фризьора си или човека, който те подстригва? Така е трудно да се прецени, дори и със снимка![]()
Ами доколкото разбрах май формата на лицето ти е като моята(аватара) - овално, което означава, че ако искаш бритон си го пусни на една страна и и да не е много къс или поне на мен така ми отива..и както казаха по-нагоре в никакъв случай не се подстригвай с къса коса, но не и прекалено дълга.. най-добре средна дължина, на етажи
![]()
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
с бритон, според мен, ще по-зле!
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33