.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Коремни преси

Здравейте!!!
    Искам да ви попитам ако правя по 70 коремни преси през ден това ще навреди ли на гърба ми!!! Благодаря предварително!!!!!!!!! :P
    Preska

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Не,разбира се
    • Обичай,за да те обичат! •

Ами чувала съм, че примерно ако се правят всеки ден можело да има проблеми и за това питам!!!!!!!!! :P
    Preska

Пресите се правят най-много 2-3 пъти в седмицата за да не навредят на гърба.
    Never give up :-]

Супер фен Аватара на girl91
    Аз знам, че не е хубаво да се правят всеки ден. Трябва да се прави почивка.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Коремните мускули не трябва много да се тренират и претоварват. Някъде бях чел ,че коремните мускули били някаква по-слаба група и не било нужно толкова често да се тренират .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

на мен пак фитнес инструкторка ми каза че няма никакъв проблем да се правят всеки ден само ако се правят правилно
    • God is a D J •

Ако си начинаеща,по добре малко ги намали...прави по 15-20 и постепенно ги увеличавай за да свикне гърба...

Голям фен Аватара на Naik1
    2 пъти седмично, за да се възстановява напълно корема. Внимавай да не претренираш, защото ще натовариш гърба още повече.
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Не няма, аз съм имала периоди да правя всеки ден коремни и то повече от 70 и нищо не ми е имало.Но има и друго-ако правиш коремните грешно или ако то са слаби гръбните мускули може и да те заболи гърба...Все пак пробвай, малко вероятно е да имаш проблеми с гърба...

Голям фен Аватара на Naik1
    Тези проблеми с гърба ще ги видиш, чак когато вече не ти пука нито за стегнат корем, нито за прически, ами когато е ччудиш какво да сготвиш на децата/внучетата, така че..
    Абе като се замисли човек... веднъж сме млади, нека ни е кеф сега, пък като остареем кой ще ни гледа
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако имаш по принцип проблеми с кръста прави като мен. Не си вдигам цялата горна част, а съвсем малко, около 45 градуса ъгъл, така или иначе има ефект само на горните коремни мускули (тези под ребрата) и дори да се долепя до краката ефекта ще си е все същия. Случвало ми се е докато ги правя да си остана със сгънат гръб, не знам защо, просто гледам да не го натоварвам много, тъй като имам хора във семейството с такива проблеми и гледам да се пазя поне малко още от сега.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Първо загрей с някакви по-леки упражнения или танци, прави коремни преси като всеки ден ги увеличаваш постепенно. Не мисля, че което и да е физическо упражнение може да навреди, ако се изпълнява правилно и не се прекалява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си