Здравейтене намерих такава тема, затова пускам. От Бургас съм и мечтата ми е да стана кардио хирург. Като казвам "мечта" нямам предвид ония детски желания като в "Кой е по-по-най". Много често сънувам как правя първата си операция и е НЕВЕРОЯТНО. Уча много и вярвам, че ще успея. Ако има друг, който иска да се занимава със същото да сподели кой университет/колеж е избрал. Мислех за някой в Англия, защото програмите са много добри, но таксите са страшно високи и едва ли нашите ще могат да си го позволят. За сега съм се насочила към варненския. Някой да има впечатления от там?
Аз също от доста малка искам да следвам медицина.. И след седми клас влязох в биологична паралелка.. В момента съм осми клас и макар да имам доста време дотогава,се интересувам от университетите,кое как става.. И тем подобни..
- Иначе аз също съм се спряла на МУ Варна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз също съм се насочила към медицината.. не само защото искам а и защото ми върви. Мисля да ходя в МУ Пловдив, но все още не съм сигурна. Всички ми казват, че е глупаво още в 9-ти клас да избирам, но все пак за това трябва много учене![]()
![]()
![]()
![]()