.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Тема: Любовта..

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Любовта..

..Защо така боли от едно момче/момиче?
    Това е едно от най-гадните чувства на хората към някой..
    Не разбирам защо все някой трябва да причинява болка на другия..
    За всичко има изход и без нараняване! Няма невъзможни неща!
    Вярно е. Живота продължава и без момчета/момичета.. за всички. Но какво е човек без любовта? Това, което приемаме за любов, е само увлечение. Ние се влюбваме. И ако човека стане напълно наш, любовта ни скоро умира; но ако има препятствия, ако не можем да получим този, когото обичаме, любовта ни се разгаря. Колкото повече препятствия има, толкова по-силна е любовта ни. Ако е невъзможно съединяване с любимия, любовта става вечна, но ако любовта е завоювана без труд, тя много лесно умира. Ако искаме и не можем да получим нещо, все по-интензивно се стараем да го получим. Колкото повече са препятствията, толкова повече нашето его изпитва потребността да прави нещо. Това вече се превръща в проблем на егото. Колкото повече ви отхвърлят, толкова по-напрегнати и по-увлечени ставаме. И това напреже-ние наричаме любов... Но защо е всичко това? Какво е хубавото на всичкото мъчение! Да знам има щастливи хора с връзки, но все някога и те ще стигнат до гадната част и тя ще е повече отколкото щастието им през цялата връзка!!
    Доста размишлявах.. и винаги ме хваща музата когато съм в лошо настроение.. и ми се е случило нещо наистина гадно..
    Та какво мислите вие.. И ако някои просто не им харесва и няма какво да кажат смислено нека се въздържат :``

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Мисля, че бъркаш любовта с копнежа за някого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си