Така накратко: Бях си дал почивка от момичетата, но на имения ми ден поканих много бивши, забивки и други готини момичета. Така се получи, че всички почнаха да се гледат на кръв. Две се разсърдиха, че не им обръщам внимание и си тръгнаха.(на едната обещах да се видим отделно в нас) другата дойде гаджето и да я вземе, запознах се с него. Той изглеждаше доста притеснен и гледаше колкото се може по-бързо да си тръгне. И сега по-сериозния проблем. Едно момиче с което нямах контакт от 7 месеца. Единственото момиче което съм обичал се появи. Почнахме да говорим и обещах да се видим и да обсъдим отношенията си. Все още имала чувства и т.н Изпратих я по едно време и нея. (през цялото време бирите и ромовете си вървяха и губех представа какво точно върша.) И дойде последното момиче с което излизах. Не съм ходил с нея просто забивка. Какво направих и аз не знам и тя ми каза, че искала да е с мене тръгнахме (даже усещам леко вманиачаване от нейна страна) и последната дилема едно момиче което е супер заето и все се разминаваме иска да опитаме нещо. И обещах и на нея да се видим в близките дни.
Всичко би било перфектно, но всички тези, които изброих ще дойдат на един бал. И в последствие и в дискотеката. Обещах на всички да съм с тях. А отделно си имам момиче( с която не излизам и нямам нищо общо) просто тя ще е с мен тогава. Та мамка му какво по дяволите да правя? Не съм от хората, които прецакват момичетата. Но така се получи... И сега да викна всички и да рискувам? Да им кажа, че не става? Да изчакам да отпадне една по една? Да преценя коя искам и да съм с нея? Или да се отърва от всичко и да се забавлявам? (забавното в ситуацията, е че всичките са доста оборотни и са прецаквали в миналото доста момчета, а една и самия мен. И доста се изкушавам от мисълта да им дам урок.)