Не бих го нарекъл успех...Но умението да се поставям в такива глупави ситуации идва от отношението ми към жените. То си личи от отговорите, които съм дал в другите теми.
Не знам какъв е подхода на другите, но моя е следния:
Не изпитваш чувства, не се вманиачаваш в едно момиче, излизаш с много. Не съжаляваш, че те е предала в даден момент. Абсолютен непукизъм (трябва да си над нещата). (това е реалната ти философия вътре)
Като си сред хора:
Не показваш никаква слабост. Всичко може да се използва срещу теб. Не те интересува отношението на жените, а това на приятелите ти. Трябва да си постоянно в кондиция и винаги забавен и най-вече душата на компанията. Ако не си тоя който заема това място погледите са към него. Момичетата винаги усещат тия неща и интуитивно се насочват на там.Както в природата търсят най-силния мъжки.(при нас се гледат редица други качества, а не толкова примитивна, като при животните.)
И най-важното отношението към момичето:
Всяка една независимо с колко излизаш трябва да се чувства единствена. Да си мисли, че контролира нещата, че си нейн(а това далеч не е така) Тук говорим за емоцията и отношението, но пак трябва да си водеща фигура и да си над нея. В мига, в който разбере, че е равна на тебе или е повече от теб край! Пълен баланс на ръба на ножа. Трябва да и е интересно, всяко излизане да е различно да си мисли, че отношението е специално. Щом стане монотонно решава, че искрата я няма и край. И в общи линии пред хората си силен с нея си нежен. Ако имаш слабости не ги показваш и не споделяш. Набляга се само на силните качества.
Цялата тая работа изтощава страшно много. А най-лошото е като стане рутина. Винаги знаеш какво ще се случи, как, кога.
И на финала идва една не по-различна от другите. Забравяш всичко което съм написал. Действаш със сърцето и до там. Намерил си си майстора. Но пък тогава е дяволски приятно. И дори болката след това ти харесва. Тя не е по-различна от другите. Но твоето отношение се е променило.
Отговор към BgHtH Дори и да ти е несериозен въпроса ти отговарям сериозно.