- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наиграх се :Д
Така накратко: Бях си дал почивка от момичетата, но на имения ми ден поканих много бивши, забивки и други готини момичета. Така се получи, че всички почнаха да се гледат на кръв. Две се разсърдиха, че не им обръщам внимание и си тръгнаха.(на едната обещах да се видим отделно в нас) другата дойде гаджето и да я вземе, запознах се с него. Той изглеждаше доста притеснен и гледаше колкото се може по-бързо да си тръгне. И сега по-сериозния проблем. Едно момиче с което нямах контакт от 7 месеца. Единственото момиче което съм обичал се появи. Почнахме да говорим и обещах да се видим и да обсъдим отношенията си. Все още имала чувства и т.н Изпратих я по едно време и нея. (през цялото време бирите и ромовете си вървяха и губех представа какво точно върша.) И дойде последното момиче с което излизах. Не съм ходил с нея просто забивка. Какво направих и аз не знам и тя ми каза, че искала да е с мене тръгнахме (даже усещам леко вманиачаване от нейна страна) и последната дилема едно момиче което е супер заето и все се разминаваме иска да опитаме нещо. И обещах и на нея да се видим в близките дни.
Всичко би било перфектно, но всички тези, които изброих ще дойдат на един бал. И в последствие и в дискотеката. Обещах на всички да съм с тях. А отделно си имам момиче( с която не излизам и нямам нищо общо) просто тя ще е с мен тогава. Та мамка му какво по дяволите да правя? Не съм от хората, които прецакват момичетата. Но така се получи... И сега да викна всички и да рискувам? Да им кажа, че не става? Да изчакам да отпадне една по една? Да преценя коя искам и да съм с нея? Или да се отърва от всичко и да се забавлявам? (забавното в ситуацията, е че всичките са доста оборотни и са прецаквали в миналото доста момчета, а една и самия мен. И доста се изкушавам от мисълта да им дам урок.)
Дай урок на тая едната,пък от другите си избери тази,която мислиш че няма да иска само секс,после погледни и от твоя страна към коя имаш чувства,а на отпадналите им кажи,че внезапно си почувствал нещо към някакво момиче и съжеляваш,но не искаш да прецакаш нещата с нея.
Лошото, е че единствената към която имам чувства е същата която ме прецака и заслужава урока.
леко във филма
Първоначално написано от cetor
лелее ако това е накрако .. не искам и да мисля какво ще е надълго![]()
Да наистина това е на краткоСпоменал съм просто важните елементи.
И като гледам май няма кой да ми помогне в тая ситуация. Великите умове на форума стоят безмълвни![]()
Абе човек тая история е по завързана от стъклен дом и забранена любов бе![]()
Избери от всички най-готината и с най-веселия характер, с която наистина ще ти е готино на бала. Другите ги предупреди, че няма да си с тях, защото е гадно да останат без кавалер на бала, когато са планували да го има.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Великите умове тръпнат в безмълвно възхищение от вашите умения мосю.Първоначално написано от cetor
Бихте ли споделили на нас невежите каква е тайната на блестящия ви успех сред жените?
☆ Addicted to Addictions
И ти не си от хората,които прецакват момичетата.Айде иди със всички на бала,изпълни си всички обещания и ако успееш,без да ги прецакаш,ми се обади.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Не се притеснявай, дори покани още няколко момичета, ей така - да има. И на бала щракай с пръсти и гледай сеир.
Сега сериозно - много объркана е ситуацията, но за да оправиш нещата, трябва да решиш за себе си какво искаш или с коя от всичките искаш да си. Малко си се пооплел в схеми, но ако са точни мацките, ще те разберат. Пък ако не - със здраве.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Не бих го нарекъл успех...Но умението да се поставям в такива глупави ситуации идва от отношението ми към жените. То си личи от отговорите, които съм дал в другите теми.
Не знам какъв е подхода на другите, но моя е следния:
Не изпитваш чувства, не се вманиачаваш в едно момиче, излизаш с много. Не съжаляваш, че те е предала в даден момент. Абсолютен непукизъм (трябва да си над нещата). (това е реалната ти философия вътре)
Като си сред хора:
Не показваш никаква слабост. Всичко може да се използва срещу теб. Не те интересува отношението на жените, а това на приятелите ти. Трябва да си постоянно в кондиция и винаги забавен и най-вече душата на компанията. Ако не си тоя който заема това място погледите са към него. Момичетата винаги усещат тия неща и интуитивно се насочват на там.Както в природата търсят най-силния мъжки.(при нас се гледат редица други качества, а не толкова примитивна, като при животните.)
И най-важното отношението към момичето:
Всяка една независимо с колко излизаш трябва да се чувства единствена. Да си мисли, че контролира нещата, че си нейн(а това далеч не е така) Тук говорим за емоцията и отношението, но пак трябва да си водеща фигура и да си над нея. В мига, в който разбере, че е равна на тебе или е повече от теб край! Пълен баланс на ръба на ножа. Трябва да и е интересно, всяко излизане да е различно да си мисли, че отношението е специално. Щом стане монотонно решава, че искрата я няма и край. И в общи линии пред хората си силен с нея си нежен. Ако имаш слабости не ги показваш и не споделяш. Набляга се само на силните качества.
Цялата тая работа изтощава страшно много. А най-лошото е като стане рутина. Винаги знаеш какво ще се случи, как, кога.
И на финала идва една не по-различна от другите. Забравяш всичко което съм написал. Действаш със сърцето и до там. Намерил си си майстора. Но пък тогава е дяволски приятно. И дори болката след това ти харесва. Тя не е по-различна от другите. Но твоето отношение се е променило.
Отговор към BgHtH Дори и да ти е несериозен въпроса ти отговарям сериозно.
Не се занимавай с бивши. Аз ако някой бивш почне пак да ме кани и т.н ще си помисля, че нещо е спрял или се е отчаял и се връща назад към старите завоевания. И ако не чувствам нищо към него доста ще ми е смешно.
Ти си знаеш най-добре де, ако има нещо и от двете страни (по-важно е от твоя страна как е, мацките са ясни..) не виждам нищо лошо, просто трябва да решиш коя да избереш.
Щом е за бал, мисля, че там няма място нито за бивши, нито за настоящи (тва си е мое мнение де, ако бях имала бал и ако имах и приятел нямаше да искам да съм с него, и не защото ще правя нещо зад гърба му, просто тва ще е моят ден, последния със съучениците ми и т.н, пък и всичко става.)
Избери тази с която мислиш, че ще има най-малко филми и се забавлявайте. Ама все си мисля, че рискуваш да си провалиш вечерта заради разни тъпи женски изпълнения.
Да и аз не мисля, че на бала трябва да има някоя, но те държаха и нон стоп ме питат. Явно за момичетата това е по-важно от колкото за нас.
Мисля, че сведох нещата до две. Бившата дето ме прецака и настоящата.
Бившата се държи все едно не и дреме особено. Но не се дърпа. Общо взето ме обърква само с присъствието си. А настоящата се държи супер.
И каквото и да става не искам да я нараня. (е сега ми звъна да ме пита за мнение каква рокля да си поръча....което ме накара да се чувствам, като пълен задник.)
За къв чеп ти е бившата тогава ? Щом те е прецакала преди.. не я оставяй да ти гледа "сеира", да си вдига самочувствието и да продължава да си мисли, че още предпочиташ нея пред някоя друга. С две думи.. ще знае, че си слаб.
По-добре я отрежи докато не ти се е обадила и тя да те пита за рокля...![]()
Не ви разбирам... наистина, не може да ми го побере акъла, казвате за нас, че тичаме при "лошите момчета", а вас някоя "кучка" ви разкатава фамилията и все едно ... абе не знам, същата работа, нарани един мъж, за да станеш жената на живота му. Не вярвам настоящата ти приятелка да ти е направила нещо, че да постъпваш така. Не бъди задник.
Онази те е наранила и т.н сега пак за нея мислиш, за какво ти е ? Да си провалиш вечерта ако й щукне някоя глупост. Пак ти казвам само ще си вирне носа и ще се хвали как предпочиташ нея пред сегашната ти. А кво ще й е на настоящата ти.. не ми се мисли...
Май-направи едно добро делоЩе взема да те послушам за някой неща. Мисля, че ми хрумна гениална идея
![]()
Ще почерпиш![]()
(Споко, не е да ме водиш на бал, мн ще станем отрязаните)
Ако стане това което съм измислил ще почерпя наистинаНо ме съмнява по-скоро ще се огъна и ще оплета още повече нещата.
Ами ако си с такава нагласа ще ги оплетеш нещата
Кво си решил да гавриш бившата ли ? И да гледа колко ти е яко с настоящата ?
Имам около две седмици. Няма да търся никоя. Ще си карам със сегашното момиче. Другите ще са канени, но като гости. С оная бившата ще се видя. И ще и кажа, че имам гадже и трябва да стане чудо за да се получи. Ще наглася нещата, така че тя да си мисли, че най-изгодно за нея е да не се хваща с мен пак. И че тя го иска.
I'm a playboy p-p-playboy
http://vbox7.com/play:ffb4d573
тва е песента за тебе поздрав
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Кво ся с тази тема трябваше да научим колко бивши имаш,с колко си ходил и как си си дал "почивка",а всъщност си закоравял женкар ли?
Бахти позьора брат..
Не с тая тема питах за мнение, а вече хората си вадят някакви глупави изводи. А и по-добре такава тема от колкото ";(умирам помогнете аз съм на 13 той е на 15 погледна ме накриво, а аз го обичам"